Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı

Valorant Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı

Valorant Konsol Sürümünde Çapraz Platform Desteği Var Mı

Author : Oyunfor.com
2024-08-05

valorant-konsol-oyunfor-blog

 

Valorant Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı!

Bir süredir Beta süreci devam eden Valorant Konsol Sürümü, Riot Games'in geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruyla resmi olarak yeni nesil konsollar için çıkış yaptı.
Oyuncular artık Valorant'ı Playstation5 ve Xbox Series X/S üzerinden ücretsiz olarak oynayabilecekler.


Valorant Konsol Sürümünde Çapraz Platform Desteği Var Mı?

Valorant için konsollar arası çapraz platform desteği mevcut ama oyun içerisindeki rekabetçiliği olumsuz etkilemesi ihtimaline bağlı olarak PC ile konsol arasında çapraz platform desteği bulunmuyor.
Fakat Riot Games'in açıklamasına göre platformlar arası taşıma sayesinde oyuncular, PC'deki ilerlemelerini ya da skinlerini konsol sürümüne aktarabilecekler.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  QuakeCon 2024 İndirimi Steam'de Başladı! Bethesda'nın sunduğu yılın önemli oyun indirimlerinden biri olan QuakeCon 2024 İndirimi, Steam'de başladı ve 21 Ağustos'a kadar devam edecek!   Steam QuakeCon 2024'te Hangi Oyunlar İndirimde? QuakeCon 2024 İndiriminde, oyuncular tarafından.. Devamını Oku