Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant Mobil Hakkında Tüm Bildiklerimiz

Valorant Mobil Hakkında Tüm Bildiklerimiz, volarant mobile

Valorant Mobil Hakkında Tüm Bildiklerimiz, valorant mobile ne zaman çıkacak?

Author : Oyunfor.com
2022-09-20

Valorant Mobile: Çıkış Tarihi, Yeni Oynanış Görüntüleri ve Beta Sürümü Hakkında Tüm Bildiklerimiz

 

Valorant Mobile- 1

 

 

Valorant'ın mobil versiyonu hakkında bildiğimiz her şeyi derliyoruz!

 

Riot, 7 Nisan 2022'de Çin'de Valorant Mobil için Beta sürümünü başlattı ve şimdilik yalnızca bu bölgeye özel kalmaya devam edecek. Ancak, diğer bölgeler için bir davet sistemi oluşturmaya hazırlanıyor. Valorant Mobil kapalı beta sürümü 2022’nin ortalarında piyasaya sürülmüştü. Açık betanın ise 2023’te başlayacağı tahmin ediliyor.

               

Riot Games Genel Müdürü Justin Hulog, ONE Esports ile yaptığı röportajda, mobil versiyonun önce Güneydoğu Asya bölgesinde piyasaya sürüleceğini belirtti. “Valorant Mobile, mobil cihazlara öncelik veren bir bölge olması nedeniyle Güneydoğu Asya odak noktası olacak” diyen Hulog, yine de beklentileri karşılamanın ve zorlukların üstesinden gelmenin kolay olmadığını söyledi. Riot’un oyuna dair somut bir ayrıntı paylaşmadığı göz önüne alındığında, Mobil Valorant oyunu büyük olasılıkla gelecek yıl piyasaya sürülecek.

 

Yakın zamanda ise veri madencileri Valorant Mobile için bir Google Play Store listesi bulmayı başardı ve bu sayede yükleme ve giriş ekranının ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Bu 16+ olarak listelenmiş, android cihazlarda bulunan oyunun bir ekran görüntüsü.Ekran görüntüsünde  ayrıca "Bu, devam eden bir prototiptir ve Riot ve diğer F&F katılımcıları dışında herhangi bir bilgi paylaşmamak için Gizlilik Sözleşmesi kapsamındasınız" yazıyor.

 

valorant mobile-google play-1

 

Öte yandan bu yılın başlarında güvenilir bir sızıntı kaynağı olan ValorLeaks, Valorant beta sürümünün bir görüntüsünü paylaşmıştı. ValorLeaks şimdi de Riot’un yakında bazı kullanıcılara beta davetiyeleri göndereceğini iddia ediyor.

Riot üzerinde dikkatli bir şekilde çalışırsa, şimdiye kadar piyasaya sürülen en havalı ve istikrarlı FPS mobil oyunu olabilir. Bugün itibarıyla Valorant Mobil ne zaman çıkacak sorusunun kesin bir cevabı yok. Fakat resmi tarih belli olduğu takdirde haberimizi güncelleyeceğiz.

 

İşte Valorant Mobil Beta Oynanış Videosu:

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku