Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant Konsol Kapalı Beta Sürümü Çıktı

Valorant Konsol Kapalı Beta Sürümü Çıktı

Valorant Türkiye'de Ne Zaman Konsola Gelecek

Author : Oyunfor.com
2024-06-10

valorant-konsol-beta

 

Valorant Konsol Kapalı Beta Sürümü Çıktı!

Riot Games'in resmi websitesinde yapılan duyuru Valorant'ın konsol dünyasına girdiği yönündeydi. Valorant'ın Konsol Kapalı Beta sürümünün çıkmasının ardından, konsol oyuncuları Beta'ya kaydolmak için başvuruda bulunabiliyor. Kayıtlar içerisinden davet maili alanlar ise 14 Haziran'da Valorant Konsol Beta sürümüne giriş yapabilecek.

 

Valorant Türkiye'de Ne Zaman Konsola Gelecek?

Kapalı Beta sürümü şimdilik ABD, Kanada, Avrupa ve Japonya'da oynanabilir olacak. Peki Valorant Türkiye'de ne zaman konsola gelecek? Bu sorunun cevabını henüz net bir tarihle açıklamak mümkün olmasa da, Valorant'ın resmi web sitesinde konuyla ilgili sık sorulan sorular başlığında açıkladığı üzere Beta sürümü daha fazla bölgeye yayılacak gibi duruyor. Listelenen ilk bölgelerde Türkiye olmasa da yine de kayıt başvurusu oluşturmanın mümkün olduğunu ve bölge için sıra açıldığında kaydolunabileceğini de belirtelim.

Valorant'ı ilk kez oynayacak olanların tüm yeni oyuncular için aynı olan seçilmiş birkaç adet temsilcileri olacak. Hali hazırda bir Valorant hesabı olan oyuncular için ise, kilidini açtıkları tüm Ajanlar oynanabilir olacak.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku