Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant Bölüm 06 Notları

Valorant Bölüm 06 Notları 

Yeni Skin Paketi: Yıldız Belası ( Araxys)

Author : Oyunfor.com
2023-01-12

Valorant Bölüm 06 büyük yeniliklerle geldi. Güncelleme, yeni harita Lotus, yeni kaplama seti Yıldız Belası, geri dönen Split haritası, ajan düzenlemeleri ve çok daha fazlasını içeriyor.

 

 

valorant-bolum-06

 

 

Valorant Bölüm 06 Notları 

 

Valorant Bölüm 06 kısım 01 ile gelen en önemli özellikler; yeni map Lotus, Yıldız Belası Kaplama Seti (Araxys) ve yeni savaş bileti ve Split haritasının geri dönüşü.

 

Split

 

A kirişler hafifçe kısaltılırken, A Main'in yüksek olan kutusu da değişmiş ve alçalmış. B'deki küçük bölme, keskin bir köşe yerine hafif bir açıyla değiştirilmiş. Genel olarak, değişikliklerin çoğu, saldıran oyunculara Side’a başarılı bir şekilde girme şansı vermiş.

 

  • Split haritası saldıran tarafın işini kolaylaştıran bazı küçük değişikliklerle geri geldi.
  • Saldıran tarafın ilk aksiyon aldığı kısım genişletilmiş ve birkaç küçük bölüm eklenmiş.
  • Middeki kutunun üzeine çıkmak kolaylaştırılmış.
  • B kuledeki savunan tarafın kule üzeine çıkması iptal edilmiş.

 

 

valorant-split

 

 

Genel Değişiklikler

 

Henüz düzenlenmemiş yetenekler hariç, çoğu ajan  yeteneği Lotus'taki kırılabilir kapıya ve Ascent ile Haven'daki panellere hasar verebiliyor.

Valorant KP puanları oranlarında değişimler yapılmış. Kaybedilen bir maçın ardından azalan KP oranı düşürülmüş. Valorant Rank Sistemi ve Kademeler Rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ajanlar Üzerindeki Düzeltmeler

 

  • Cypher'ın Bubi Tuzağı (C) yeteneğinin Sage'in Bariyer Küresi'nin (C) içinden yerleştirilebilmesine neden olan bir hata giderildi.
  • Kendileri yerleştirilmeden önce atılmış bir molotofun içerisine yerleştirilen tuzak gibi nesnelerin hasar almamasına neden olan bir hata giderildi.
  • Skye'ın İzsürenler'inin (X) gizli oldukları konum üzerinde görüşünüz varken görünmez olmalarına rağmen mini haritada görünmelerine neden olan bir hata giderildi.
  • Fade'in Ecel'inin (C) sindirmeden olması gerektiği şekilde etkilenmemesine neden olan bir hata giderildi.
  • Viper'ın ulti yeteneği olan Viper'ın İni'ni (X) sindirilmişken kapatabilmesine neden olan bir hata giderildi.
  • Çeşitli oynanış hasar etkileşimleri düzeltildi:
  • Killjoy'un Tecrit'i (X) artık tüm yeteneklerden olması gerektiği şekilde hasar alıyor.
  • Skye'ın Av Peşinde (Q) yeteneğiyle düşman Skye'ın Av Peşinde (Q) ve Sova'nın Baykuş Dron (C) yeteneğine hasar verebilmesine neden olan bir hata giderildi.
  • Sova'nın Avcı'nın Hiddeti (X) ve Breach'in Artçı Sarsıntı (C) yeteneklerinin Raze'in Patlayıcı Çanta'sına (Q) hasar vermemesine neden olan bir hata giderildi.
  • Phoenix'in Ateşten Duvar (C) yeteneğinin Harbor'ın Dalgakıran (Q), Raze'in Patlayıcı Çanta (Q), Reyna'nın Kem Göz (C), Sova'nın Keşif Oku (E) ve KAY/O'nun SIFIR/Noktası (E) yeteneklerine hasar vermemesine neden olan bir hata giderildi.
  • Brimstone'un Uydu Saldırısı (X) yeteneğinin Harbor'ın Dalgakıran'ına (Q) hasar vermemesine neden olan bir hata giderildi.
  • Breach'in Artçı Sarsıntı (C), Raze'in Nefes Kesen (X) ve Renk Tesirli Bomba (E) yeteneklerinin dost Killjoy'un Nanosürü'süne (C) hasar vermesine neden olan bir hata giderildi.
  • Sova'nın Avcı'nın Hiddeti'nin (X) dost Fade'in Musallat'ına (E) hasar vermesine neden olan bir hata giderildi.
  • Killjoy'un Nanosürü (C), Phoenix'in Yakar Top (E) ve Ateşten Duvar (C) yeteneklerinin Chamber'ın Buluşma (E) ve Kartvizit'ine (C) hasar vermemesine neden olan bir hata giderildi.

 

 Tüm notlara buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yeni Skin Paketi: Yıldız Belası ( Araxys)

 

Araxys görünüm serisi, VALORANT Altıncı Bölüm, Birinci Perde'nin çıkışıyla birlikte 10 Ocak Salı günü resmen yayınlandı. Silah görünümleri Vandal, Operatör, Shorty, Bulldog ve yakın dövüş silahı için olacak.

 

 

valorant-yildiz-belasi-seti

 

 

Yıldız Belası Silah Seti Kaç VP?

 

  • Yeni mağaza paketleri için standart fiyat olan 8.700 Valorant VP den satışa sunulacak. Paketin kendisi beş silah kaplaması, bir silah uğuru, bir oyuncu kartı ve bir sprey içerecek.

 

Yapımcı Victoria Kim'e göre Yıldız Belası silahlarının hikayesi, "Bir zamanlar saldırgan ve tehlikeli bir uzaylı ırkı tarafından kullanılıyorlardı. Düşmanlarını göz açıp kapayıncaya kadar buharlaştırabilecek gelişmiş silahlara sahip, delinmez sert pullarla zırhlanmış büyük yaratıklar. Bu silahlar onların mirasıdır.”

 

Bio Harvester yakın dövüşünün oyunun efsanevi Energy Sword'una çok benzediği düşünüldüğünde, belki de bu eski ve tehlikeli uzaylı ırk, ikonik Halo serisinin Covenant'ı olabilir.

 

Silahların her birinin temel rengi altındır, ancak her silah için mor, siyah/kırmızı ve gri renk çeşitleri var. Ayrıca her silahın Radyant puanlarla elde edilebilecek dört farklı görsel yükseltmesi de mevcut. İkinci seviyede özel bir ateşleme sesi ve namlu bulunuyor. Üçüncü seviye, özel animasyon ve görsel efektlere sahip. Dördüncü seviye, bir bitirici ve öldürme efektine sahip ve hangi renk varyantının kullanıldığına bağlı olarak renk değiştirir.

 

Ayrıca Valorant Yıldız Belası Silahlarını tek tek de satın alabilirsiniz

 

  • Yıldız Belası Vandal 2175 Valorant VP
  • Yıldız Belası Bio Harvester 4350 Valorant VP
  • Yıldız Belası Operator 2175 Valorant VP
  • Yıldız Belası Bulldog 2175 Valorant VP
  • Yıldız Belası Shorty 2175 Valorant VP

Riot Games Yetkili Satıcı Oyunfor Ayrıcalığıyla Hemen Valorant VP Satın Al!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku