Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Ubisoft Plus 1 Ay için Ücretsiz Oldu

Ubisoft Plus 1 Ay için Ücretsiz

Ubisoft Plus Ücretsiz Oldu

Author : Oyunfor.com
2022-09-12

ubisoft-plus-1

 

Ubisoft+ 1 ay boyunca ücretsiz diyerek söze başlamadan önce şunu belirtmekte fayda var, Ubisoft Plus'ın kullanılabildiği 171 ülke arasında ne yazıkki Türkiye hala yok.  Ubisoft'un başlattığı ücretsiz Ubisoft+ kampanyasına Türkiye'den doğrudan ulaşılamıyor. Fakat bu engeli nasıl aşacağını bir çoğumuz zaten biliyordur.

 

Ubisoft, ilk zamanlar adı Uplay+ olan abonelik programını başlatalı üç yıl oldu ve ortalama ayda 15 Dolar ücret karşılığında 100'den fazla oyuna erişim sunuyor. Fiyatı dolar üzerinden belirtmemizin nedeni de malum, yukarıda da belirttiğimiz gibi  Ubisoft+ hala Türkiye’de kullanılabilir durumda değil. Fakat erişim engeline takılmamak için VPN gibi hizmetler kullanarak bu durumun üstesinden gelebildiğinizi de belirtelim. Programın üçüncü doğum gününü kutlamak için Ubisoft, 10 Eylül ve 10 Ekim arasında talep edilebilecek ücretsiz  30 günlük bir deneme aboneliği sunuyor.

 

ubisoft-plus-2

 

Ubisoft+, oyunların farklı sürümlerine erişim de içeriyor. Oyunları buluttan  oynayabilme, oyun içi öğeler ve güçlendiriciler gibi aylık ödüllere de sahip olabilirsiniz. Sadece Ubisoft oyunları değil, Fell Seal: Arbiter's Mark and Lake gibi birkaç  bağımsız oyuna da erişim sağlayabiliyorsunuz. 
Her gün birkaç saat oynayacak vaktiniz olursa, bir aylık Ubisoft+ ile Assassin's Creed Odyssey'i bitirebilirsiniz. Ya da Scott Pilgrim vs. the World: The Game, iki South Park RPG'si, Immortals Fenyx Rising gibi daha kısa oyunları oynayabilir ve aboneliğinizi iptal etmeden önce Warlords Battlecry için zamanınız kalabilir.

 

ubisoft-plus-3

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku