Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Twitch abonelik çeşitleri nelerdir?

Twitch

twitch abonelik

Author : Oyunfor.com
2019-12-19

Twitch Üyelik

 

Günümüzde oyun oynamak kadar oynanılan oyunları izlemekte artık büyük bir keyif ve hobi haline geldi.

İşte bu nedenle bir çok oyuncu yani gamerlar oynadıkları oyunları canlı yayınlar ile izleyicilerine sunuyorlar. 6 Haziran 2011'de justin.tv kurucuları tarafından kurulan Twitch platformu günümüzde en çok tercih edilen canlı yayın platformudur. Twitch aboneneliği nedir ve çeşitleri nelerdir?
Çeşitli etkinlikler ve çekilişlerle izleyicilerini ve kendi kitlelerini mutlu etmek için uzun süre yayın yapan yayıncıları ve her kategoride olan oyunları takip edebilmenizi sağlayan bu platforma sevdiğiniz yayıncının abonesi olarak daha fazla katılım sağlayabilirsiniz. 

Yayınları izleyen izleyiciler sadece izleyerek değil aynı zamanda Abone ol’ özelliği ile Twitch.tv üzerinden yayıncılara abone olabilirler ve bir yayıncıya abone olmak ,onu doğrudan desteklediğiniz anlamına gelir.


Abone olabilmek için öncelikle bir twitch hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Twitch toplamda üç çeşit abonelik barındırmaktadır. Bunlar sırasıyla;

 

Abonelik Çeşitleri

Kademe 1

-Aylık 4.99 $ olarak ücretlendirilen abonelik türüdür.

İlgili yayıncı doğrudan desteklenir, yayınlarda reklam görmezsiniz, yayıncının kararına göre HD yayın, sohbet odasından sohbet etme olanağı, sadece üyelere özel olan sohbet moduna katılım hakkı, sohbet yavaşlatma modundan etkilenmeme imkanı ve kanala özgü ifade, abone rozetleri içermektedir.

Kademe 2

-Aylık 9.99 $ olarak ücretlendirilen abonelik türüdür.

İlgili yayıncı doğrudan desteklenir, yayınlarda reklam görmezsiniz, yayıncının kararına göre HD yayın, sohbet odasından sohbet etme olanağı, sadece üyelere özel olan sohbet moduna katılım hakkı, sohbet yavaşlatma modunda etkilenmeme imkanı ve kanala özgü ifade, abone rozetleri içermekle birlikte yayıncı dilerse size ekstra üye ifadesi sunma yetkisine sahiptir.

Kademe 3

- Aylık 24.99 $ olarak ücretlendirilen abonelik türüdür.

İlgili yayıncı doğrudan desteklenir, yayınlarda reklam görmezsiniz, yayıncının kararına göre HD yayın, sohbet odasından sohbet etme olanağı, sadece üyelere özel olan sohbet moduna katılım hakkı, sohbet yavaşlatma modunda etkilenmeme imkanı ve kanala özgü ifade, abone rozetleri içermekle birlikte yayıncı dilerse size ekstra üye ifadesi sunma yetkisine sahiptir. Yayıncıya daha fazla destek olursunuz.

 

Twitch Üyelik

 

Peki sevdiğin ve takip ettiğin yayıncının nasıl abonesi olabilirsin?

Oyunfor.com üzerinden satın alım gerçekleştirdiğiniz kademe 1, 2 ve 3 üyelik tiplerinin yükleme aşaması aynıdır. Satın alım sonrası size gelen ürün kodunu www.twitch.tv 'ye giriş yaptıktan sonra abone olmak istediğiniz kanalı açıp abone ol demeniz halinde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Yayın ve çekiliş duyurularından haberdar olmak için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Facebook

Twitter

Instagram

Twitch

Youtube

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku