Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Sadece Netflix'e özel Assassin's Creed Oyunu Geliyor

Netflix'e özel Assassin's Creed Oyunu Geliyor

Netflix'e özel Assassin's Creed Oyunu

Author : Oyunfor.com
2022-09-13

sadece-netflix-e-ozel-assassins-creed-oyunu-geliyor-1

 

Netflix ve Ubisoft, yakında çıkacak aksiyon Tv serisinin yanı sıra orijinal bir Assassin's Creed mobil video oyunu yapmak için güçlerini birleştiriyor. Cumartesi günü Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan oyun, Netflix'e özel olacak ve herhangi bir reklam veya uygulama içi satın alma içermeyecek.

 

Ubisoft ve Netflix, 2020'de duyurulduğu gibi, bir Assassin's Creed TV dizisi üzerinde birlikte çalışıyor. Ubisoft’tan Marc-Alexis Cote, dizinin hala"geliştirme aşamasında" olduğunu belirtirken, geçtiğimiz günlerde Ubisoft Forward'da projeyle ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıktı. Bu yeni mobil oyun, üyelerin AC evrenine daha da dalmasını sağlayacak.

 

Ubisoft Film and Television, Netflix ve Showrunner Jeb Stuart ile birlikte dizinin yapımcılığını üstleniyor. Stuart, Die Hard ve The Fugitive adlı ikonik aksiyon filmlerini yazdı ve daha yakın zamanda Netflix TV şovu Vikings: Valhalla'yı da eserleri arasına ekledi.

 

Ubisoft, Cumartesi günü yaptığı açıklamada, sadece Netflix’e özel olacak yeni bir Assassin's Creed mobil oyunu geliştirildiğini duyurdu. Ancak Assassin's Creed ufuktaki tek yeni mobil oyun değil. Netflix ve Ubisoft, Valiant Hearts ve The Mighty Quest serileri için de benzer projelerde ortaklık kuruyor. Ocak 2023'te çıkacak olan yeni Valiant Hearts oyunu, orijinal oyununana  ekibi tarafından yönetilen ve yepyeni bir hikayeye sahip olan Ubisoft'un Valiant Hearts: The Great War oyununun devamı niteliğinde. Bu arada, gelecek yıl bitecek olan Mighty Quest projesi, serinin ilk “hack and slash” savaşını yeni bir deneyim sunmak için roguelike türünden ilham alacak". 

 

Netflix’in mobil uygulaması üzerinden oynanabilecek olan oyunlar sadece Netflix abonelerine özel olacak. Oyunlar indirilebilir olacak ve oyun içi satın alma veya reklam içermeyecek.

 

sadece-netflix-e-ozel-assassins-creed-oyunu-geliyor-2

 

Netflix’te Başkan Yardımcısı Peter Friedlander, anlaşma 2020'de duyurulduğunda, "Ubisoft ile ortak olmaktan ve Assassin's Creed'in sevilen zengin, çok katmanlı hikaye anlatımını hayata geçirmekten heyecan duyuyoruz dedi. Tüm zamanların en çok satan video oyunu serilerinden biri olarak küresel çekiciliğe sahip , destansı ve heyecan verici içeriği dikkatli bir şekilde hazırlamaya ve dünyanın dört bir yanındaki hayranların ve üyelerimizin keyfini çıkarması için çok daha derin çalışma yapmaya kararlıyız" diye belirtmişti.

 

Netflix'in Assassin's Creed TV şovu, Hollywood'un video oyununu ilk kez uyarlayışı değil. Başrollerini Michael Fassbender ve Oscar ödüllü Marion Cotillard ve Jeremy Irons'ın oynadığı 2016 Assassin's Creed filmi İspanyol engizisyonu sırasında kuruldu, ancak dilm bir fiyaskoydu.

 

Ubisoft Forward’da 6 yeni Assasins’s Creed Oyunu Duyuruldu.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku