Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Riot'un yeni oyunu çıktı!

Legends Of Runeterra

Riot Games

Author : Oyunfor.com
2020-01-16

Legends of Runeterra

Riot'un Yeni Oyunu Çıktı!

 

Riot Games, Legends of Runeterra'yı yayınladı. Ocak 24'te oyuncular ile buluşan Legends Of Runeterra sıra tabanlı bir kart oyunu olmasıyla birlikte oyun içerisinde de League of Legends karakterleri yer alıyor.

 

Bu oyun aynı zamanda bir strateji tarzı bir oyun. Rakibinizin hamlesini tahmin etmek, karşı atak için bir kombinasyon kullanmak gibi şeyler oyunu ilginçleştiriyor.Oyunu oynadıkça elimize yeni kartlar geçiyor. Bu kartlar mağazadan satın alınabildiği gibi oyun içinden de çıkıyor. Ön kayıt aşamasında olan oyun hem mobil hem de bilgisayar üzerinden oyuncuların erişimine açılmıştı. Runeterra duyurulduğundan beri güzel geri dönüşler almaya başladı.Bir çok e-spor tutkunu bu yeni oyunun League of Legends gibi turnuvalarda kullanılabileceğini düşünüyor. 

 

Legends of Runeterra; Riot'un 10.yıl kutlamalarında duyurulmuştu. Bu strateji oyununun 2020 yılında en çok oynananlar listesine gireceğe benziyor. 

 

Legends of Runeterra

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku