Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Riot Games’ten yepyeni bir oyun ‘Project A’

Riot Games

Project A

Author : Oyunfor.com
2019-10-21

Riot Games Project A

 

Yepyeni bir oyun ‘Project A’

Riot Games’in uzun zamandır üzerinde çalıştığı farklı projeleri olduğunu biliyor ama ne ile karşı karşıya olduğumuzu bilmiyorduk. Kısa zaman önce bir ön izleme videosu paylaşan Riot Games ‘Project A’ ismini verdiği oyununun karakter tabanlı MMOFPS türü olduğunu müjdeledi. Project A’ya şuana kadar çok fazla yatırım yaptığı belli olan Riot Games, bu yeni oyunla Overwatch ve Paladins gibi oyunları tahtından sarsacak gibi duruyor.

Yakın gelecekte Dünya'da geçen hikayesi ve her karakterin kendine özel güçlerinin bulunduğu Project A’ için, Riot Games’te Excuitive Producer olarak görev yapan Anna Donlon, bu oyundaki amaçlarının sadece daha özgün, yaratıcı bir oyun yaratmak ve kullanıcılara mükemmel bir taktik tabanlı FPS oyunu hissiyatı vermek olduğunu ifade ederken, “Oyun yapım ekibimiz FPS oyunlardan uzman bir kadrodan oluşuyor ayrıca oyun yapmak sadece uzman bir ekip ile de bitmiyor, aynı zamanda tüm kullanıcıların yaşadığı ‘lag ve server’ sorunlarına öncelik veriyoruz’ şeklinde açıklamada bulundu.

Riot Games ayrıca, Aimbot ve Wallhack gibi hileler için oldukça temkinli yaklaşıyor. Bununla ilgili extra önlemler aldıklarını belirtip bu tarz kullanıcıların oyundan uzaklaştırılacağının da sinyalini verdi.

 

Project A

 

Project A için 2020!

Riot Games, oyunun çıkış tarihine yakın bir zamanda daha fazla detay vereceğini ‘2020 yılında bizlerden güncel haberleri duymaya devam edeceksiniz.’ sözleri ile açıkladı. Bu da bize Project A’nın çıkış tarihine dair oldukça büyük bir ipucu veriyor. Riot Games’in FPS üzerine böylesine uğraşlar verip detaylıca işlemesi ve Anna Donlon’ın yapmış olduğu bu açıklamalar karşısında şimdiden beklentimizi zirveye taşıdı. Project A ile ilgili güncel haberleri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku