Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Riders Republic 4. Sezon ile 1. Yılını Kutluyor

Riders Republic 4. Sezon

Riders Republic İçeriğindeki Sporlar

Author : Oyunfor.com
2022-11-01

Riders Republic 4. Sezon ile Gelen Yenilikler

riders-republic-1

 

 

Ubisoft’un ekstrem spor oyunu  Riders Republic 1. yılında. Yıl dönümüne özel 4. Sezon geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Bu içeriğimizde kısaca oyun özelliklerine ve 4. Sezona değineceğiz.

 

Oyunda diğer oyunculara karşı hem bireysel, hem de takım olarak meydan okumak mümkün. ABD'nin ikonik ulusal parklarını içeren devasa haritada yapılabilecek sayısız aktivite yer alırken, bunlar arasında Red Bull Rampage dahil olmak üzere birçok dağ bisikleti organizasyonu da yer alıyor.

Riders Republic'in en büyük özelliği, hepsi oyunun açık dünyasında yer alan, oynanacak farklı sporları içermesi. Oyundaki sporlar arasında Wingsuit, Rocket Wingsuit, Ski Racing ve Ski Freestyle bulunuyor. Hem Bisiklet Serbest Stili hem de Bisiklet Yarışı dahil iki bisiklet sporu var. Bununla birlikte, bisiklet motokrosunun kısaltması olan BMX'in piyasaya sürülmesi ile eğlencenin dozu arttırılmış.

 

Riders Republic 4. Sezon Freestylin

Riders Republic'e eklenen tek şey BMX değil ; 4. Sezon ayrıca yeni özelleştirme ve donanım seçenekleri getiren Vans’ın yanı sıra Cult, Odyssey, We The People, Flybikes ve SubRosa gibi yeni sponsorlar içeriyor. Sezonda ilerledikçe, gidon becerilerinizi sergilemek için Vans Waffle Cup ve Red Bull Uncontained etkinliklerine katılabiliyorsunuz.

 

riders-republic-pcpin

 

Riders Republic İçeriğindeki Ekstrem Sporlar

  • Kayak
  • Wingsuit Uçuşu
  • Bisiklet
  • Snowboard

 

Bu aktivitelerden ve yüksek doz rekabetten yorulursanız eğer oyun size farklı seçenekler de sunuyor. Roketle çalışan bir wingsuit ile gökyüzünde gezip manzaranın keyfini çıkarabilir, uçurum kenarlarında akrobasi yapabilirsiniz. Sadece bir dağ bisikleti üzerinde yemyeşil bir ormanda hızla ilerlerken ağaçlardan kıl payı kaçarak çevikliğinizi test edebilirsiniz. Bu özgürlük, oyunun geri kalanını da etkiliyor. İlerlemek için, ister birinci ister son sırada bitirin, katıldığınız her etkinliğin(serbest dolaşım modları dahil ) tamamlanması ile yıldız kazanabilirsiniz. Riders Republic topladığınız bu yıldızlar ile size farklı etkinlikler ve kilitleri açmaya devam ediyor.

 

Serbest dolaşım özgürlüğüne sahip olmak harika, ancak bu modun bu kadar keyifli olmasının ana sebebi oyun alanları ve çevre görsellerinin çok iyi hazırlanmış olması. Riders Republic bu alanda tasarımcı Yann Fieux çalışmış ve Riders Republic'in dünyasını oluşturmak için gerçek dünya coğrafyası kullanılmış. Yann Fieux "Oyunda yer alan bölgelerden birine gerçek hayatta giderseniz, onu Riders Republic'ten tanıyabilmeniz gerekir" diyor.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku