Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Rainbow Six Siege 5. sezonu geldi

Rainbow Six Siege

Void Edge Operasyonu 5. sezon

Author : Oyunfor.com
2020-02-18

 

Rainbow Six Siege

 

Rainbow Six Siege 5. yıl Sezon Pass'ı çıktı

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege'de 5. sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Mart ayının gelişiyle Rainbow Six Siege 5. sezona bomba gibi bir giriş yapıyor. Rainbow Six Siege 5. yıl Sezon Pass'ını şimdiden alanlar hem %15 indirim hem de 7 gün erken erişim ile bu muhteşem sezona bir çok avantajla başlıyor. 2 yeni operatörle karşımıza çıkan bu sezon; Saldıran Iana ve Savunan Oryx ile birlikte çok özel yenilikler ve geliştirmelerini de beraberinde getirdi. Yapılan birçok oynanış değişikliği Void Edge Operasyonu ile sizi bekliyor.

 

Void Edge Operasyonu başlasın!

 

Saldıran Iana;

 

Iana’nın en özgün yeteneği ‘İkizler Çoğaltıcısı’ özelliğini kullanıp düşmanlarını şaşırtması. Bu ikizler özelliği Iana’nın uzaktan kontrol edildiği holografik bir kopyası. O çoğaltma özelliğini, ileriyi gözlemleme, rakiplerini şaşırtma ve bilgi toplama gibi operasyon öncesi hazırlıklar için kullanıyor. Iana’nın hologramı ateş edemeyip yakın savaşa da girmese de hareket edip Iana’nın çıkaracağı sesleri çıkararak rakiplerini tespit edip yanıltmada asıl amacına hizmet ediyor. Iana’ya düşen ise hologramın zamanını en verimli şekilde değerlendirmek!

 

Savunan Oryx

 

Oryx bir insan vücudunun taşıyabileceği en saf gücü gösteriyor. Ayakta kalmak için cihazlara ihtiyacı olmayan bir operatör. En özgün yeteneği ‘Remah Atılımı ve Boşluk Tırmanma’ birden fazla işlevi olan bu hızlı hareketlerini ve kısa mesafeleri inanılmaz bir atiklikle korumasını sağlıyor.

Oryx, duvarları yıkabilir. Burada dikkat edilmesi gereken Remah atılımından can kaybetmesi! Hızlı yer değişikliklerinde Oryx hızla tırmanabilir ya da aşağıya inebilir. Güçlü bedenini çok iyi bir şekilde koordine ediyor olması Oryx’in en değerli kabiliyeti!

 

Rainbow Six Siege

 

Oregon Harita Yenilemesi

 

Void Edge Operasyonuyla birlikte artık Oregon’dayız. Oldukça fazla değişikliklerin yer aldığı haritada oyuncu adaptasyonunu kolaylaştırmak için ek paketler halinde kısa kısa değişikliklerle haritaya yerleştirilecek.

Yeni erişim ve yerlerde farklı bölgeler söz konusu. Mutfak, Büyük Kule, Yemek Salonu gibi yerlerin geçişleri, bağlantılı kapıların değiştirilmesi, kaldırılması, Güvenlik Koridoru ve birçok yeni duvarın yıkılabilir olarak haritadaki yerini aldı.

Tüm bu değişikliklerin en önemlisi ise Kule bomba alanının yeni Toplantı Salonu ya da Mutfak kısımları ile değiştirilmiş olmasıdır.

 

 

Önemli Değişiklikler

 

Barikat yıkımındaki değişikliklerden en belirgin olanı; barikat tamamen yıkıldığında yıkıntının tutumu biriken yıkımı düzenlemek için geliştirildi ce kapı, pencerelere ona göre düzen sağlandı.

 

Saldıran dron dirilişi; rastgele olan saldıran dron dirilişi artık operatörünün ilk dirildiği noktada dirilecek. Bu değişikliğin yeni oyuncular için kaynaşmayı basitleştireceğe benziyor.

 

Lesion ve Twitch

 

Void Edge Operasyonuyla birlikte Lesion’a denge geliyor. GU Mayınları’nı objelerin arkadasından ya da belirli bir uzaklıktan göremeyecek, rakip operatör GU’ya bastığında anlık hasar yerine bu mayınlardan kurtulabilecek.

 

Twitch’ de ise Şok Dronu üç atışla başlayıp Echo’nun Yokai dronuna benzeyen bir soğutma sistemine dönüşecek. Twitch’in odağını Savunanların cihazlarına çevirirken dronunu da raunt boyunca kullanılabilir olarak değiştiriyor.

 

Rainbow Six Siege

 

Sezonun İlk Elit Seti

 

Lara Croft gibi tehlikeye düşünmeden atlayan Ash, gelen Tomb Raider üniforması, zafer animasyonu, M120 Crem Delici Mermisi ve Atıcısı ile birçok farklı silah kaplamasıyla birlikte sezonun ilk Elit Seti ile karşımızda!

 

 

Operatörlerde Fiyat Düştü

 

Operatörlerin yeni fiyatları şöyle:

 

-Mira ve Jackal 240R6 Kredi

-Lion ve Finka 350 R6 Kredi

-Mozzie ve Gridlock 480 R6 Kredi

 

 

Silah Kaplamaları

 

Void Edge Operasyonun gelişiyle birlikte üç yeni sezonluk silah kaplamasını da yanında getirdi.

 

  • Oymalı Kılıç

  • Klog Dansı

  • Nehir Ölçeği

 

Hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyoruz. Sezonluk silah kaplamaları sezonun başlamasıyla birlikte satın alınıp ve bütün mevcut silahlara uygulanabilir. Ayrıca sezon bitişi değil sürekli bu oyuncuda kalır. Hem oyuna hem de yeni sezon passına isterseniz, avantajlı Gold ya da Ultimate Edition paketleri ile de sahip olabilirsiniz. 

 

R6 Siege, sadece bununla da sınırlı kalmayan 5. sezonla birlikte dengeleme ve düzeltmeler de getirdi.

 

Oyun dengeleme kısmında; patlamalar, köşe patlamaları, şarapnel hasarları, yok edilemez obje kesimi.

 

Oyun konforu; hazırlık evresi sonrası dronda kalma seçeneği, dron rastgele dirilişi, anlatıcı arayüz güncellemeleri, oyun modu isim değişikliği, oyun modu isim değişikliği yapıldı.

 

Oyun sağlığı; oyuncu rapor bildirimleri, veri birliği, oyuncu teçhizatları, gece haritalarının özelden çıkarılması.

 

Son olarak da tüm bunlara ek operatör biyografilerinde güncellemeler ve genel hatlarıyla düzüzeltmeler yapılmasıyla R6 Siege Void Edge Operasyonu’na tümüyle hazır!

 

Tom Clancy's Rainbow Six Siege ürünlerini incelemek ve 5. yıl Sezon Pass'ını %15 indirim ile satın almak için buraya tıklayın.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku