Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
QuakeCon 2024 İndirimi Steam'de Başladı

QuakeCon 2024 İndirimi Steam'de Başladı

Steam QuakeCon 2024'te Hangi Oyunlar İndirimde

Author : Oyunfor.com
2024-08-09

oyunfor-blog-steam-quakecon-24-indirimi

 

QuakeCon 2024 İndirimi Steam'de Başladı!

Bethesda'nın sunduğu yılın önemli oyun indirimlerinden biri olan QuakeCon 2024 İndirimi, Steam'de başladı ve 21 Ağustos'a kadar devam edecek!

 

Steam QuakeCon 2024'te Hangi Oyunlar İndirimde?

QuakeCon 2024 İndiriminde, oyuncular tarafından oldukça ilgi gören oyunlar var.Bu indirimle, Doom serisinin en yeni oyunlarından klasiklerine kadar birçok oyunu uygun fiyatlarla kütüphanenize ekleyebilirsiniz.Fallout serisi de, Fallout 76 dahil olmak üzere birçok oyunla birlikte indirime girenler arasında. Savaşın izlerini taşıyan bu dünyaya adım atmak için mükemmel bir fırsat.RPG alanında önemli oyunlardan biri olan The Elder Scrolls da indirime dahil.FPS türünde kendini kanıtlamış Quake serisi de tabi ki Steam QuakeCon 2024 indirimleri arasında yer alıyor.Bilim kurgu türünde oyunlar sevenlerin ilgisini çekebilecek Starfield de uzay macerasına atılmak isteyenler için indirimler arasında oyunculara bir fırsat sunuyor.

 

Oyun Müzikleri de Steam Quakecon 2024'te İndirime Girdi!

Sadece oyunlar değil, Steam QuakeCon 2024 indiriminde sevdiğiniz oyunların müziklerini de indirimli fiyatlarla edinebilirsiniz. Fallout'tan Skyrim'e, Redfall'dan Doom'a kadar birçok unutulmaz oyun müziği indirimli olarak 21 Ağustos'a kadar Steam'de sizleri bekliyor.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  QuakeCon 2024 İndirimi Steam'de Başladı! Bethesda'nın sunduğu yılın önemli oyun indirimlerinden biri olan QuakeCon 2024 İndirimi, Steam'de başladı ve 21 Ağustos'a kadar devam edecek!   Steam QuakeCon 2024'te Hangi Oyunlar İndirimde? QuakeCon 2024 İndiriminde, oyuncular tarafından.. Devamını Oku