Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Pubg Mobile Royale Pass A9 Çıktı

Pubg Mobile Royale Pass A9 Çıktı

Royale Pass A9da Neler Var

Author : Oyunfor.com
2024-09-16

Pubg Mobile Royale Pass A9 Çıktı!

Pubg Mobile, 14 Kasım'a kadar sürecek olan yepyeni RP A Serisinin çıktığını duyurdu!

 

Royale Pass A9da Neler Var?

Tehlikeli Güzellik Seti, Yürüyen Ölü Seti ve Ruhani Muhafız Seti ve çeşitli diğer öğeler PUBG Mobile RP A9'un erişilebilir set içerikleri arasında yer alıyor.


pubg-mobile-rp-a9-set-oyunfor-blog


Yeni seride de tüm oyunculara açık olan Ücretsiz Pass ile görevlerden RP Puanları, öğeler ve sandıklar alarak rütbe atlamak ve ödül kazanmak mümkün. 
Elit Pass ve Elit Pass Plus ise daha iyi ödüller ve daha hızlı rütbe atlama avantajları sunuyor.

Pubg Mobile UC Top Up ile oyun içerisinde çeşitli özellikler ve avantajlar sunan royale pass paketlerini avantajlı satın alabilirsiniz. PUBG UC yükleme işlemlerinizi Oyunfor üzerinden ekstra bonus hediyeli, indirimli PUBG Mobile UC Top Up ID Yükleme satın alarak yapmak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

 

oyunfor-pubgm-top-up

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
VAN 128 Hatası ve Oyundan Düşme Sorunları Çözümü Eğer aniden oyundan atıldıysan veya VAN 128 hatasıyla karşılaştıysan, bilgisayarını yeniden başlatmak sorunu çözebilir. Bu yöntem işe yaramazsa, önce C:\windows\vgkbootstatus.dat dosyasını silip ardından bilgisayarını yeniden başlatmayı den.. Devamını Oku