Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG Mobile İçin Yeni Hile Karşıtı Özellik Geliyor

PUBG Mobile Yeni Hile Karşıtı Özellik Fog Of War Geliyor

PUBG Mobile Hile Karşıtı Özellik Fog Of War

Author : Oyunfor.com
2022-09-27

 

PUBG Mobile, hile  kullanan oyunculara karşı mobil oyunlarda dünyada ilk defa kullanılan Fog of War hile önleme sistemini oyuna getiriyor.

 

 

Pubg mobile fog of war

 

Fog Of War Nedir?

 

PUBG Mobile, hile karşıtı yazılımı Fog of War'ın piyasaya sürülmesinden bu yana hile oranlarını azaltıyor. Fog of War, temelde oyun içi görüntüleri istemciye gönderme esnasında tarayan bir yazılım. Bu teknoloji duvar arkasını görmek için kullanılan x-ray hilesi kullananları tespit edebiliyor. Bu sayede test aşamasında hile bildirim oranlarında %50 ile %62 arasında bir düşüş sağlayan Krafton, battle royale maçlarındaki hileyi azaltmak için çalışmalara başladı.

 

Krafton'un Fog Of War hakkındaki açıklamaları:

 

"Mobil oyunlarda türünün ilk örneği olan Fog of War, bir oyuncunun aldığı oyun bilgilerini sınırlayan, oyuncuları görüş alanı dışında, duvarlar ve nesnelerin arkasını görme yeteneklerini engelleyen gelişmiş bir anti-hile sistemidir.

 

İlk olarak “Fog Of War” PUBG Mobile'ın haritalarındaki tüm binaları ve araziyi tarar. Dahili hesaplamalar yoluyla sistem, oyuncunun neyi görmesi gerektiğini akıllıca belirler. Son olarak, sunucudan oyuncuya yalnızca belirli bilgiler gönderilir. Görünmemesi gereken bilgiler engellenecek, bu da x-ray görüntü dolandırıcılarına son veriyor".

 

En son Ban Pan raporuna göre, 16 Eylül 2022'den 22 Eylül 2022'ye kadar PUBG Mobile, 405.610 hesabı ve 6.566 cihazı kalıcı olarak askıya almayı başardı. Bu çalışmaların ardından hilelere karşı yeni gelecek olan “Fog Of War” oyuncular tarafından takdirle karşılanıyor.

 

Ban Pan Güvenlik Sistemi Aşamaları?

 

  1. Adım: Bir oyuncu rapor edilir/sistem etkin bir şekilde şüpheli oyuncuyu kaydeder.
  2. Adım: Şüpheli oyuncunun bakış açısından bir savaş kaydı videosu oluşturulur.
  3. Adım: Bu video rastgele olarak çok sayıda dedektife gönderilir.
  4. Adım: Dedektifler videoyu analiz eder.
  5. Adım: Videoda bir ihlal olduğu çoğunluk tarafından doğrulanır.
  6. Adım: Resmî ekip söz konusu ihlali inceler.
  7. Adım: Hile yapan oyuncu cezalandırılır.

 

Pubg ban pan analiz

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku