Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG 6. Sezon Survivor Pass Shakedown

PUBG 6.Sezon

PUBG Survivor Pass Shakedown

Author : Oyunfor.com
2020-01-17

survivor-pass-shakedown-1067x460-2

 

PUBG 6.Sezon Survivor Pass Shakedown

 

PUBG yeni sezonu ile sizlerle buluşuyor. PUBG 6.Sezon Shakedown yeni harita ve özelliklerle sizlerin oyun deneyimini daha çok ortaya çıkarabilecek yeniliklerle geliyor. Karakin adı verilen yeni harita size değişik bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Aksiyon ve tehlikeler yepyeni bir ada sizi bekliyor. PC için 22 Ocak'ta çıkması bekleniyor.

 

PUBG Karakin

 

Karakin

 

Karakin adası, büyük bir arazi ve sizi zorlayacak çatışmalar sunacak, kurak ve kayalık bir alandır. Haritamız 2x2 boyutlarında diğer haritalardan daha küçük

hızlı oynamayı seven oyuncular için birebirdir. Bu harita 64 oyunculu bir haritadır.Kuzey Afrika'nın kıyılarında bulunmaktadır. Yeni harita Karakin'in bize verdiği diğer yenilik ise Siyah Alan.

 

Siyah Alan, oyuncuların binalarda pusmasını engellemek için yapılmış bir yenilik. Rastgele işlemesi de baya bir sorun oluşturacak gibi duruyor.Siren sesi geldiğinde mor alanın içindeyseniz hemen kaçmanızı tavsiye ederiz. Çünkü saklandığınız binalar yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

 

Bu haritaya özel olan bir diğer yenilik ise yapışkan bombalar. Bu bombalar attığınız yere hemen yapışıyor. Yapışkan bombalar sayesinde bazı duvarları vs. kırabilirsiniz.

 

PUBG Motorlu Planör

 

Yeni Araç : Motorlu Planör

 

Motorlu Planör, Erangel ve Miramar haritalarında belirecek. İki koltuğa sahiptir, ön koltuk pilot içindir ve arka koltuk herhangi bir silahı kullanıp ateş edebilecek bir yolcu içindir. Motorlu Planör, haritada rastgele konumlarda belirecek. Uçmak için 65km/s hıza ulaşman ve (Xbox L/Stick PS4 L3) tuşuyla planörün önünü kaldırman gerekiyor. 70 km/s ulaştığında otomatik olarak uçuşa geçeceksin. Motorlu Planörün yakıt tüketim hızı motorun hızına bağlıdır, ne kadar gaza basarsan yakıtın o kadar çabuk tükenir. Motorlu Planör sıfır yakıt ile belirecektir. Motoru çalıştırabilmek için yakıt doldurmanız gerekecektir. Ulaşabileceğin maksimum rakım yoktur, limitin gökyüzüdür! Ancak motor, sen yükseldikçe güç kaybetmeye başlar.

 

PUBG Survivor Pass Shakedown dlc paketini satın almak için tıklayın.

 

PUBG Season 6 Fragmanı:

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku