Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG 6.2 Güncellemesi yayınlandı

PUBG 6.Sezon

PUBG 6.2 Sezon Güncellemesi

Author : Oyunfor.com
2020-02-21

PUBG 6.2 güncellemesi

 

PUBG 6 sezon Karakin Adası’nda siyah alanı, yapışkan bombaları, motorlu planörü ve yepyeni tehlikeleriyle oyuncularını karşılamıştı.

Şimdi ise PUBG 6.2 güncellemesiyle yayınlanan Team Deathmatch modunda oyuncuları yepyeni bir heyecan bekliyor. Tüm güncellemenin detaylarına geçmeden önce Ölüm Maçı modunun neler getireceğini birlikte inceleyelim.

 

Ölüm Maçı- Team Deathmatch Modu

 

  • 8 vs 8

  • Sadece FPP

  • Yeniden canlanma kiti

  • Yeniden canlanma

  • Yere yıkma yok

  • Dost ateşi kapalı

 

Haritaların birleşiminden oluşan 7 farklı savaş alanını kapsayan bu modda 8v8 savaşlar geliyor. Farklı silah seçenekleriyle pubg oynanış mekaniklerinin tümüyle işlendiği bu macerada 50 öldürmeye ulaşan ilk takım veya 10 dakika sonunda en çok öldürmesi olan takım ölüm maçının galibi oluyor.

 

Enerji çubuğu Team Deathmatch modunda; öldürmeler ve asistler sonucu enerji çubuğunuzu doldurup 5 saniye boyunca hasar almazsanız sağlığınız yenilenmeye başlayarak bu çubuğunuzu tüketiyor.

 

Oyun menüsünden Arcade’e tıklayarak yeni oyun moduna geçişi hemen yapabilirsiniz.

 

Team Deathmatch

 

Oynanış Değişiklikleri

 

PUBG 6.2 güncellemesi; oynanışlarda da farklı değişiklikleri beraberinde getirdi. Bomba, efekt, paraşüt özellikleri, Karakin'de yapılan bu revizeler oyunculara daha gerçek bir deneyim sunacak.

 

Bomba Değişiklikleri;

 

  • El Bombası; Yelekler artık el bombasından alınan hasarı hafifletiyor, ancak el bombasından hasar alındığında yelek dayanıklılığı azalmıyor. Hasar azaltma miktarlarında yapılan bu değişiklikler ile yelek dayanıklığı mermi hasarından daha az etkilenmenizi de sağlıyor. El bombaları yere atıldığında oyunculara %20 daha az hasar veriyor. Eşya ağırlığı % 50 arttırılırken her el bombası 18 yerine 27 envanter kapasitesine sahip. Bir el bombasının pimini çekmek artık daha yüksek ses çıkmasına neden oluyor ve bu uzaktan çok rahatlıkla duyulabilecek.

 

  • Sis bombası; pim süresi 3 saniyeden 1 saniyeye indi.

 

  • Sersemletme bombası; dolaylı vuruş etkisi yarıçapı arttırıldı. 5,5 metreden 6,5 metreye. Çınlama sesinin etkisi artık oyuncuları duvardan etkileyebiliyor. Bu el bombası mekaniğiyle aynı ancak sersemletme bombası daha küçük yarıçapta etki gösterir. Patlamaya yakın oyunculara hafif kamera titremesi eklendi. Sersemletme bombaları şimdi ilk darbeden sonra veya pim zamanlayıcısı bittikten sonra 0,7 sn sonra patlıyor. Pimi çekip bekletme dışındaki süre 5 sanniyeye çıkartıldı.

 

  • Molotof Kokteyli; alevin yayılma hızı % 50 arttırıldı. Alev artık daha fazla hasar yarıçapıyla biraz daha fazla yayılabilir. Alevin nesneler etrafındaki yayılma şekli değiştirildi. Alev şimdi nesnelerin arka tarafına daha tutarlı bir şekilde ulaşacak. Zaman içinde alınan mevcut hasarlara ek, alevde dururken doğrudan hasar alınması gereken yer yeniden eklendi. Alev içerisinde oyuncular artık saniyede 10 hasar alacak.

     

Sağa Eğilme/Yaslanma

 

  • Rakibine nesnelerin sağ tarafından bakan oyuncuların vücudu artık daha fazla açığa çıkacak

  • Oyuncunun başı yakın bakış durumunda dürbüne biraz daha yaslanacak, böylece karakterin kafası daha açıkta olacak.

  • Nesnelerin sağına bakarken karakter gövdesinin daha fazla açıkta kalması için bazı silahlarda ayarlamalar yapıldı.

 

Karakin

 

Karakin

 

6. sezon ile Karakin lootlarına gelen dengelemenin ardından, iyileştirme ve enerji eşyaları PUBG 6.2 güncellemesi ile arttıldı. Bandaj belirleme oranları ile KNT, SNT VE Win94 oranları da azaltıldı. G36C ve MP5K silahları Karakin’e eklendi. Yardım paketi taşıyan uçak hızı da eskisine geri daha hızlı hale getirildi.

 

Efekt Güncellemeleri

 

Mavi alan efekti

 

Bozulma efekti kaldırılıp, mavi bölge kenarını daha net bir şekilde tanımlamak için Mavi Bölgenin yerle buluştuğu yerdeki efekt değiştirildi. Üst duvarı alçaltıldı. Görsel gölgelendiriciler güncellendi. Aşamalar ilerledikçe efektler daha yoğun hale hale gelecek. Mavi alana giriş ve çıkış için sesler değişti.

 

Kan efektinde görünebilirlik

 

Kan renginin yoğunluğu, görsel olarak daha net anlaşılması için arttırıldı. Renginin ve boyutlarının mesafeye göre dinamik olarak ölçeklendirilmesi eklendi.

 

 

Paraşüt Takip Özelliği

 

Maç öncesi geri sayım sırasında ekranın sol alt kısmında takip kullanıcı arayüzü gösterilecektir. Takip edeceğiniz takım arkadaşınız için haritayı açıp uçaktan çıkıncıya kadar ki sürede belirleyebilirsiniz. Takibi bırakmak için ise F tuşunu basılı olarak iptal edebilirsiniz. Arazi veya bir nesne tarafından engellenirseniz, takip iptal edilir.

 

PUBG 6.2 güncellemesi gelen tüm yenilikleri topluluk bildirim merkezinden geri bildirim yaparak değerlendirebilirsiniz.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku