Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PlayStation Plus Haziran 2024 Oyunları: Eğlenceli Bir Ay Bizi Bekliyor

Haziran Ayında PS Plus'a Neler Eklenecek?

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Author : Oyunfor.com
2024-06-04

Playstation Plus haziran ayı oyunları belli oldu ve bu ay oldukça eğlenceli geçecek gibi görünüyor!  Hem klasik aksiyon severler hem de profesyonel güreş hayranları için bir şeyler var, hatta deniz altındaki ananaslı evinde yaşayan sünger Bob'a katılabilirsiniz!

 

ps-plus-1

Haziran Ayında PS Plus'a Neler Eklenecek?

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake:Klasik Sünger Bob mizahı, sağlam platformlar ve renkli görseller ile büyüleyici bir maceraya hazır olun!

 

ps-plus-2

 

AEW: Fight Forever:WWE'nin rakip versiyonundan ilham alan bu güreş oyunu, aralarından seçim yapabileceğiniz harika bir oyuncu kadrosu ve öğrenilebilecek ulaşılabilir bir dövüş sistemi sunuyor.

 

ps-plus-3

 

Streets of Rage 4: Klasik Sega serisinin DNA'sıyla, elle çizilmiş görsellerle zenginleştirilen ve dövüş becerilerinizin sınırlarını zorlayacak yeni modlar sunanbu oyun ile geçmişe muhteşem bir dönüş yapabilirsiniz.

 

ps-plus-4

 

Ek Oyunlar da Var!

Days of Plays kutlamalarının bir parçası olarak PlayStation Oyun Kataloğuna da bonus oyunlar ekleniyor. Bu oyunlar henüz açıklanmadı, ancak yakında daha fazla bilgi vereceğiz.

 

Unutmayın! Bu oyunlar 4 Haziran'da PlayStation Plus aboneleri tarafından oynanabilir hale gelecek. O zamana kadar, Mayıs ayı oyunlarının tadını çıkarmaya devam edin!

Haziran ayı oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize bildirin!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku