Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Oyun Dünyasının En İyi Oyun Müzikleri

Oyun Müzikleri

Oyun Dünyasının En İyi Oyun Müzikleri

Author : Oyunfor.com
2024-01-25

Oyun Dünyasında İz Bırakan Oyun Müzikleri

Epik melodilerle dolu Skyrim'den, heyecan verici Swing parçalarından oluşan Cuphead ve şüphesiz oyunseverlere unutulmaz duygular yaşatan The Last Of Us müziklerine kadar Oyunfor olarak dinlemesi en keyifli oyun müziklerini sizin için derledik.

 

 

The Last Of Us Part I-II

300'den fazla Yılın Oyun Ödülünü alarak tüm zamanların en çok ödül alan oyunu olan The Last Of Us Part 2 ile ilgili ne söylersek az söylemiş oluruz. Ellie'nin söylediği şarkılar ise bize oynarken gözyaşlarımız ile eşlik etmişti.

 

Bastion

2011 yılında piyasaya sürüldüğünde, oynanışı ve grafikleriyle dikkat çeken Bastion, müzikleriyle de oyunseverlerin ilgisini çekti. Sazın eşlik ettiği Terminal March şarkısı, otantik bir atmosfer yaratmada önemli bir rol oynadı.

 

Crypt of the Necrodancer

Ritme dayalı oynanışıyla dikkat çeken bu bağımsız yapım, drum'n bass ağırlıklı elektronik parçalarıyla hem eğlenceli bir oyun deneyimi sunmuş hem de bağımsız olarak güçlü bir elektronik müzik albümü ortaya koymuştur. Crypteque, dinlemesi en keyifli parçalardan biridir.

 

Cuphead

Eski çizgi filmlerin görselliği ve zorlu oynanışıyla dikkat çeken Cuphead, eski dönemlerin Swing ve klasik parçalarını kullanarak çizgi film atmosferine katkı sağlamıştır. 1920-1940'ların Swing müziğini sevenler için eğlenceli bir müzik keyfi sunar.

 

 

The Elder Scrolls V: Skyrim

RPG oyunları arasında öne çıkan Skyrim, fantastik temasına uygun bir müzik albümüne sahiptir. Dragonborn parçasıyla epik bir maceraya atıldığınızı hissettiren bu müzikler, sakin atmosferleriyle oyuncuları başka diyarlara taşıyan bir deneyim sunar.

 

Final Fantasy VI & Final Fantasy VII

Final Fantasy oyunları genel olarak güçlü müziklere sahiptir, ancak altıncı ve yedinci oyunların müzikleri ayrı bir dinleme keyfi sunar. Maria and Draco ile Sephiroth’un One Winged Angel gibi unutulmaz parçalar, yıllar sonra bile etkileyici birer eser olarak hatırlanır.

 

Grim Fandango

Grim Fandango'nun müzik albümü, sizi eski dönemin casus filmleri atmosferine götüren bir başka etkileyici yapımdır. Kafanızı dinlemek ve hayallere dalma ihtiyacınız olduğunda, bu albüm size yardımcı olabilir.

 

Mafia 2 & Mafia 3

Her biri farklı dönemlere ait müziklere sahip olan bu oyunlar, sırasıyla 1920'lerin Amerikası'nı ve 1960'ların rock müziğini tanıtan güçlü soundtrack'lere sahiptir. Jazz, Swing, rock ve pop türlerinden seçilmiş harika parçalar içeren bu albümler, oyunlarından bağımsız olarak da dinlenmeye değerdir.

 

Siz oyunseverleri etkileyen oyun müzikleri hangileri? Yorumlara yazabilirsiniz.

 

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
Oyuncubay
25.01.2024
25/01/2024

The Las Of Us Full Albüm:)

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku