Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri

League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri

LoL Şampiyonu Aurora'nın Yetenekleri Neler

Author : Oyunfor.com
2024-06-21

lol-aurora-oyunfor-blog-1067-460

 

League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri

Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu. 

 

Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiyonlara ilham olma serüvenini aktaran LoL geliştirici ekibi; Vastaya'ların sadece Ionia'da değil, her yerde olduklarını Freljordlu Cadı Aurora'nın hikayesi ile öne çıkarmak istemişler.

 

Tavşansı tipte bir Vastaya olan Aurora'nın ruhlar alemiyle doğduğu günden beri bağ kurabilme yeteneği ve sonradan kendi çabalarıyla edindiği ruhlar alemine ggirip çıkabilme becerisi onu diğer Bryni'lerden ayırıyor.

 

Aurora'nın gürültü, kalabalık ve grup halindeki sosyal etkileşimlere karşı ekstra bir hassasiyeti olduğunu ekleyen geliştirici ekip, bizim dünyamızda Aurora'yı "otizmli" kelimesi ile tanımlayabileceğimizi fakat Runeterra'da Aurora'nın sadece Aurora olduğunu ifade ediyor. 

 

LoL Şampiyonu Aurora'nın Yetenekleri Neler?

 

Aurora'nın hem üst koridor hem de orta koridorda yer alabilecek bir şampiyon olması, yeteneklerini de merak konusu haline getiriyor.

 

İşte Aurora'nın Yetenekleri:

 

Pasif - Ruhsal Feragat

Aurora'nın saldırıları ve yetenekleri rakiplere hasar verdiğinde onlardan bir parça ruh çıkarır ve bu ruhlar Aurora'yı takip ederek onu iyileştirir ve ekstra hareket hızı kazandırır.


Q - Çifte Nazar

Aurora, isabet alan rakiplere nazar değdiren bir atış yapar. Yeteneği yeniden kullanarak etkin nazarları kendine doğru geri çekebilir ve onun temas ettiği rakiplere hasar verir.


W - Perdenin Arkası

Aurora seçili yöne doğru zıplayarak yere indiğinde ruhlar âlemine girer ve kısa süreliğine görünmez olur.

 

E - Acayiplik

Aurora ruhlar âlemine giden bir pencere açarak isabet alan rakiplere büyü hasarı veren ve onları yavaşlatan bir ruh sihri patlaması gönderir ve hemen ardından geriye zıplar.

 

R - Dünyalar Arası

Aurora seçili yöne doğru zıplayarak isabet alan rakiplere hasar veren ve onları yavaşlatan bir şok dalgası yayar. Daha sonra içindeki rakipleri hapseden ve Aurora'nın bir ucundan diğerine ışınlanabilmesini sağlayan bir alan oluşturur.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku