Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
League of Legends Sürü Anima Timi Oyun Modu Rehberi

League of Legends Sürü Anima Timi Oyun Modu Rehberi

Sürü Modunun Oynanması

Author : Oyunfor.com
2024-07-24

 

LEAGUE OF LEGENDS SÜRÜ ANIMA TİMİ OYUN MODU REHBERİ

Riot Games, geçtiğimiz günlerde League of Legends'in yeni oyun modu Sürü | Operasyon: Anima Timi'nin, Anima Squad 2024 Etkinliği ile birlikte başladığını duyurdu. 19 Ağustos 2024 tarihine kadar oynanabilecek olan LoL yeni oyun modu Sürü | Operasyon: Anima Timi rehberini sizlere aktarıyoruz.

 

Sürü | Operasyon: Anima Timine Başlama

Sürü'deki ilk deneyim, tek başına veya arkadaşlarla birlikte tecrübe edilebilir. Bu; şampiyonların denenmesi, oyun tarzının belirlenmesi ve savaşın genel akışının kavranması için önemlidir. Dört harita tamamlanıp, ilgili baş düşmanlar ilk kez alt edildikten sonra eşleştirme açılacak ve Primordia tehdidine karşı yabancılarla birlikte sıraya girilebilecektir.

 

Şampiyonun Seçilmesi

Farklı yeteneklere, özel silahlara ve niteliklere sahip Anima Timi şampiyonlarından oluşan küçük bir grupla oyuna başlanır. Bir şampiyon seçildikten sonra, o harita için o şampiyon kullanılır fakat kazanılsa da kaybedilse de sonraki savaşlarda başka şampiyonların denenmesi için farklı fırsatlar bulunur.

 

Haritalar

Sürü’nün her zorluk seviyesinde toplamda dört harita bulunur. Bu haritaların her biri giderek zorlaşarak rastgele oluşturulan zorluklara sahip olan ve bir baş düşman savaşıyla sona eren bir mücadeleye ev sahipliği yapar. Bir haritanın sonrasındaki haritanın açılması için ilk önce o haritanın tamamlanması gerekmektedir ama biraz daha alıştırma yapılmak istenirse daha önce açılan haritalar yeniden oynanabilir.

 

SÜRÜ MODUNUN OYNANMASI

Sürü’deki bazı şampiyonlar League of Legends şampiyonlarıyla aynı olsa da oynanış şekilleri oldukça farklıdır.

 

Kontroller

Her bir tuşun pozisyonunun, tuşa basıldığında hareket edilen yönle eşleştiği WASD tuşlarıyla şampiyonun hareket ettirilmesi sağlanır (veya istenirse bunlar farklı tuşlara atanabilir). Şampiyon, en yakınındaki Primordia’lıya otomatik olarak olabildiğince hızlı bir şekilde saldırır ama C tuşuna basılarak imleçle manuel nişan alma moduna geçilebilir. Hareket edilerek hem Primordia’lılardan hem de onların saldırılarından kaçınılabilir. Ayrıca her şampiyon E (3. seviye ve sonrası) ve K (6. seviye ve sonrası) tuşlarıyla kullanılabilecek iki farklı yetenek edinir. Bu yüzden bu yetenekler mutlaka denenmeli ve farklı durumlarda hangisinin daha çok işe yarayacağı öğrenilmeye çalışılmalıdır. İstatistikler ve silah geliştirmeleri görüntülemek için Tab tuşuna basılı tutulabilir (veya açıp kapatmak için O tuşuna basılabilir).

 

 

 

 

Düşman Birimler

Savaşılacak düşmanların çoğu oldukça kırılgan olacaktır fakat hafife alınırlarsa sayı üstünlükleriyle oyuncuyu alt edebilirler. Diğerleriyse mini bir bölüm sonu canavarı gibidir ve onlar alt edildiğinde karakterin geliştirilmesini sağlayan bir kart düşürür. Her haritanın sonunda minyonlardan daha fazla sağlık, kurnazlık ve güce sahip devasa düşmanlar olan bir Primordia’lı bir baş düşman ile karşılaşılır. Onlar alt edildiğinde harita tamamlanarak sonraki haritaların kilidi açılır ve zorluk seviyesine bağlı olarak başka ödüller kazanılır. Kaybedilirse, altınlar harcanarak yeniden denenebilir.

 

Güçlenmek

Yok edilen Primordia’lılar güçleriyle orantılı olarak XP sağlayan küreler düşürür. Baş düşman ne kadar güçlü olursa yok edildiklerinde alınan kürenin sağladığı XP miktarı da o kadar artar. Küreler toplandıkça ekranın altındaki XP göstergesi artırılır ve seviye atlanarak silah ve pasif nitelik takviyeleri içeren üç güçlendirme arasından seçim yapılabilir.

 

Silahlar

Şampiyon, Primordia’lıların bitmek bilmeyen sürülerine, sahip olduğu silahlarla saldırır. Bu silahlar tek hedefli, alan etkili, kısa menzilli, uzun menzilli ve çok daha fazlası gibi çeşitli biçimlerde kullanılabilir. Denemeler yapılarak oyun tarzına en çok neyin uyduğu öğrenilebilir. Her şampiyonun karşılaşmanın başında kazandığı kendi özel silahının yanı sıra seviye atlandıkça daha büyük bir havuzdan doldurulan dört silah yuvası bulunur. Toplamda beş silah bulunur. Güçlendikçe her silah 5. seviyeye kadar yükseltilebilir ancak mini baş düşmanlardan düşürülen Upgrade Cards (Geliştirme Kartları) 5. seviye silahlarda kullanılarak onları yeni ve daha güçlü bir forma da geliştirebilir. Silahların geliştirilmesi, dayanıklı düşmanlarla mücadele etmek için çok önemlidir. Bu yüzden en iyi kılıçlar, silahlar ve kalkanlar sonuna kadar geliştirilmelidir.

 

Pasifler

Adından da anlaşılabileceği gibi bunlar şampiyonun pasif nitelik takviyeleridir. Hareket hızı, can, hasar ve çok daha fazlasını sunarlar. Tıpkı silahlar gibi pasifler de 5. seviyeye kadar artırılabilir. Silahların aksine daha da fazla geliştirilemezler.

 

Dirilme

Anima Timleri asla ölmez. Takım arkadaşı çok oyunculu modda yenildiğinde, birkaç saniye içinde öldüğü noktada bir daire oluşur. Bu dairenin içinde birkaç saniye boyunca durularak takım arkadaşı savaşa geri döndürülebilir. Çembere ulaşılamıyorsa, takım arkadaşların da belirli bir süre geçtikten sonra otomatik olarak canlanacağı için hayatta kalınması yeterlidir.

 

Dikitler

Tüm dikitler tek bir şampiyon tarafından etkinleştirilebilir ama şampiyon sayısı arttıkça etkinleştirilme hızı da artar.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Valorantın Yeni Gözcü Ajanı Vyse  Geliştiricilerinin "Metal Dokuyan Ölümcül Taktik Uzmanı" olarak tanımladıkları Valorant'ın yeni gözcü ajanı Vyse, geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Peki bu taktik uzmanı takımı için neler yapabiliyor? Valorant'ın Yeni Gözcü Ajanı Vyse'ın Yetenekleri Ne.. Devamını Oku