Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri

Hogwarts Legacy ne zaman çıkıyor

Hogwarts Legacy minimum sistem gereksinimleri

Author : Oyunfor.com
2022-09-13

Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri 1

 

Hogwarts Legacy, 2023'ün en çok merak edilen oyunlarından biri. Ancak, oyuncuların  bilgisayarlarının bu oyunu çalıştırıp çalıştıramayacağına dair merakları var. Şansımıza Avalanche Software, Hogwarts Legacy için sistem gereksinimlerini açıkladı.

 


Şimdiye kadar gördüğümüz oyun fragmanlarından Hogwarts Legacy, yeni Harry Potter oyununun hayal ettiğimiz kadar büyülü olacağını bize gösterdi. Bunun yanında fragmanlardaki görseller ve grafikler, oyunun düşük sistemli bilgisayarlarda çalışmayacağına da işaret ediyor.Avalanche Software'e göre, bu yüksek çözünürlüklü grafikleri görüntülemek için cihazınızda en az Nvidia gtx 1070 ve bir i5 işlemci olmalı.  HDD desteklenirken, oyun keyfini arttırmak için SSD kullanılmasını öneriliyor.

 


Oyunun, Steam sayfasının ek notlar bölümünde, üst düzey ayarlarda fps'yi artırmaya yardımcı olmak için AMD FSR, Nvidia DLSS gibi teknolojilerin bulunacağını görüyoruz. Bu, giriş seviyesi bir GPU veya en iyi grafik kartlarından birini kullanıyor olmanızdan bağımsız olarak herkese fayda sağlayacaktır.


Buradan AMD FSR ve NVİDİA DLSS hakkında bilgi edinebilirsiniz. 


Bununla birlikte, 8 GB'den daha az RAM’e  sahip olanlar, Nvidia GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon RX Vega 56 gibi gerekli minimum özelliklere sahip olamayanlar maalesef oyunu çalıştıramayacak gibi görünüyor.

 

Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri -2

 

Hogwarts Legacy'yi minimum gereksinimlerle çalıştırmak isteyen oyuncular için, kendilerine sunulan bir "Üst Düzey Performans Ayarı" da olacak. Adından da anlaşılacağı gibi, oyunda akıcı bir performans sağlamak için grafik kalitesinden ödün verilebilecek.


İşte Minimum Sistem Gereksinimleri:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-8400 OR AMD Ryzen 5 2600
Ram: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 or AMD RX Vega 56
DirectX: Version 12
Depolama: 85 GB

 

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
İşlemci: Intel Core i7-8700 VEYA AMD Ryzen 5 3600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 1080 Ti veya AMD RX 5700 XT
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 85 GB

 

PCGameBenchmark'ta Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri testini yapabilirsiniz.


Hogwarts Legacy'yi çalıştırabilir miyim? 

 

 

 
  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku