Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Google Play Pass Nedir? - Oyunfor

Google Play Pass Nedir?

Google Play Pass Türkiye'de kullanılabilir mi?

Author : Oyunfor.com
2024-09-16

Google Play Pass Nedir?

 

google-play-pass-nedir

 

Google Play Pass, aylık veya yıllık ücret karşılığında geniş bir uygulama ve oyun kütüphanesine reklamsız erişim sağlayan bir abonelik hizmetidir. İçeriğinde bulmaca oyunları, macera dolu uygulamalar ve günlük işlerinizi kolaylaştıracak üretkenlik araçları bulunur. Ayrıca uygulama içi satın alımlar olmadan, kullanıcılar tüm içeriklere tam erişim elde eder. Aile paylaşımı özelliğiyle beş kişiye kadar aynı abonelikten yararlanma imkanı sunar. Android ve Chromebook cihazlarında kullanılabilir olması, onu geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden bir seçenek haline getirir.

 

Bu hizmet, Apple Arcade gibi diğer oyun abonelik platformlarıyla rekabet ederken, daha fazla kategoriyi kapsamasıyla dikkat çeker. Google Play Pass, 1 aylık ücretsiz deneme seçeneğiyle yeni kullanıcılara hizmetin kalitesini keşfetme imkanı verir. Bu sayede kullanıcılar reklamsız, kaliteli içeriklerle dolu zengin bir dijital dünyaya adım atabilirler.

 

google-play-pass-1

 

Google Play Pass Türkiye'de kullanılabilir mi?

 

Google Play Pass, 23 Eylül 2019'da ABD'de kullanıma sunulmuş olup, Temmuz 2020'de Almanya, Avustralya ve Kanada gibi ülkelere genişlemiştir. Mart 2022'de Hindistan, Ağustos 2023'te ise Malezya ve Filipinler'de hizmet vermeye başlamıştır. Aboneler, mevcut oldukları ülkelerde reklamsız ve uygulama içi satın alımlar olmadan uygulamalara ve oyunlara erişim sağlarlar.

 

Ekim 2023 itibarıyla 100'den fazla ülkede mevcut olan bu hizmetin yakında Türkiye'ye de gelmesi bekleniyor.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  EA FC 25 Potansiyelli Genç Oyuncular  EA Sports FC 25'e iyi bir başlangıç yapmanıza yardımcı olmak için Oyunfor, oyundaki en iyi genç yetenekleri sizlerle buluşturuyor.   EA Sports FC 25 çıktı ve çoğunuz doğrudan Kariyer Modu'na dalacaksınız.   Futbolda, bir sonraki büyük yeteneğ.. Devamını Oku