Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Geçmişten Günümüze Türk Yapımı Oyunlar

Türk Yapımı Oyunlar

Türk Oyunları

Author : Oyunfor.com
2022-09-13

Türk Yapımı Oyunlar - 2

 

 

Remnants of Naezith
Remalts of Naezith, Türk video oyunu geliştiricisi Tolga Ay tarafından geliştirilen bir platform video oyunudur. Hareket özgürlüğü, sağlam karakter kontrolü ve herhangi bir hız sınırlamasına sahip olmama üzerine yoğunlaşıyor. Kancalarla salınmanın eğlencesi ve ivmelenmenin inanılmaz hissi bu oyunda mükemmel bir kombinasyon oluşturuyor. Bedenini eskiden yaşamış bir yıldırım ejderhası ile paylaşan Kayra ile oynuyorsunuz. 


Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz

 

Türk Yapımı Oyunlar - 2

 


Farcry
Far Cry birinci şahıs nişancı türünde serinin ilk oyunundan ismini alan bilgisayar ve video oyunu serisidir. İlk oyun Far Cry Almanya'daki Crytek Stüdyoları tarafından geliştirilmiş ve PC için 23 Mart 2004 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanmıştır. 
Seri de 6 temel oyun ve 8 adet yan oyun bulunmaktadır.


Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz

 

Türk Yapımı Oyunlar - 3

 


Potentia
Kıyamet sonrası yaşanan olaylara dayanan oyun, 12 Şubat 2021'de piyasaya sürüldü. 4 kişilik Türk geliştiricilerin hazırlamış olduğu Potentia tanıtım aşamasında bizleri heyecanlandırmayı başarmıştı. Fakat maalesef oyun çıktıktan sonra oldukça fazla eleştirildi. Bütçe  yetersizliğinin de buna sebep olduğunu düşünüyoruz.

 

Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

Türk Yapımı Oyunlar - 4

 


Monochroma
İstanbul merkezli Nowhere Studios tarafından geliştirilen, platform/bulmaca türünde sinematik bir video oyunu olan Monochroma 28 Mayıs 2014 tarihinde yayımlandı.Tamamen sözsüz ve yazısız anlatılan, hikayesi filmlere kitaplara ve masallara türlü göndermeler yapan Monochroma’da oyuncu oyunda ilerlemek kadar  hikayeyi ve hikayenin üzerinden anlatılmak istenenleri çözmek gibi bir misyona da sahip. 

 

Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

Türk Yapımı Oyunlar - 5

 


Conarium
Conarium, bağımsız Türk yapımcı Zoetrope Interactive’in geliştirdiği, H. P. Lovecraft'ın “Deliliğin Dağlarında” isimli hikayesini konu alan bir video oyunudur. 2017 yılında Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri töreninde Yılın oyunu ve En iyi PC oyunu kategorilerinde ödüllendirilmiştir. 
Conarium, doğanın "mutlak" olduğunu düşündüğümüz sınırlarına meydan okuyan dört bilim insanının sürükleyici hikayesini anlatan, Lovecraft üslubunda, tüyler ürpertici bir oyun.

 

Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

Türk Yapımı Oyunlar - 6

 


Crysis
Crysis, 1999 yılında üç Türk kardeş tarafından kurulan Crytek tarafından geliştirilen, Electronic Arts tarafından ise yayımlanan bilimkurgu tarzı video oyunu serisidir. Oyun CryEngine grafik motorunu kullanmaktadır.
Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu bir oyun tasarımı ve mükemmel bir savaş zırhı içeriyor.
Basit bir kurtarma operasyonu olarak başlayan bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore'yi oluşturan adalar kümesine üşüşmesiyle yepyeni bir savaş sahnesine dönüşüyor. Nanozırhın gücünü avantaja çeviren oyuncular, devriye gezen düşmanlara gizlice yaklaşmak için görünmez olabilir veya güç düzeyini artırarak araçları paramparça edebilir. Nanozırhın hızı, gücü, koruma kapasitesi ve görünmezlik özelliği her türlü mücadelede karşılaşılan zorluklara yaratıcı çözümler bulunmasını sağlıyor. 

Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

Türk Yapımı Oyunlar - 7

 


Kabus 22
Kâbus 22, “Son Işık” tarafından geliştirilip, Türkiye'de Vestel firmasınca yayımlanan; üçüncü kişi bakış açısıyla oynanan; hayatta kalma, korku türlerinde üç boyutlu bir video oyunudur. Oyunun yurt dışı dağıtımını Merscom firması üstlenmiştir.
Dehri, nereden ve ne şekilde geldiği bilinmeyen, hayal dahi edilemeyecek güçte bir varlıktır; kötülüğün lideridir. Yıllarca gizliden gizliye yaydığı vaatlerin karşı konulamaz cazibesine dayanan inanç sistemi ile dünyanın en güçlü isimlerini kendi tarafına çeker. Dünyevi zaafları insanoğluna çok pahalıya patlayacaktır. Nihayet 2000 yılına gelindiğinde; Dehri, emrindeki 22 havariyi ve 10 farklı türden oluşan canavar ordularını harekete geçirir. Artık dünyaya hükmetmenin zamanı gelmiştir.

 

Türk Yapımı Oyunlar - 8

 

 

Mount & Blade
Mount & Blade, Türk şirketi TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen ve İsveçli şirket Paradox Interactive tarafından yayınlanan, ortaçağ strateji aksiyon rol yapma oyunudur. Oyunda oyuncu, ortaçağdan kalma Kalradya ülkesinde savaşmak, ticaret yapmak ve bir tımarı yönetmek için özelleştirilmiş bir karakteri kontrol eder. Oyun, TaleWorlds Entertainment'ın kurucuları Armağan Yavuz ve eşi İpek Yavuz tarafından geliştirildi. 16 Eylül 2008'de tamamen piyasaya sürüldü.

Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

Türk Yapımı Oyunlar - 9

 


Zula
Türk yapımı ilk MMOFPS oyunu olan Zula 22 Şubat 2015 tarihinde çıkış yapmıştır. Asker ve istihbaratçılardan oluşan Zula ve paralı askerlerden oluşan Gladyo adında 2 düşman oluşumun yer aldığı oyunda farklı hikâyelere sahip toplam 20 ayrı karakter bulunmaktadır. Oyunda yirmi üç tane harita ve on iki tane oyun modu bulunmaktadır. 

Oyunu buradan Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

Türk Yapımı Oyunlar - 10

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku