Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Fifa 23 İlk Kez İndirime Girdi!

Fifa 23 İndirim

Fifa 23 Ultimate Edition İndirim

Author : Oyunfor.com
2022-10-28

Fifa 23 İlk Kez İndirime Girdi! İndirimler Yalnızca EA Uygulamasında Geçerli

 

 

fifa23-indirim

 

 

FIFA 23, çıkışından bir ay sonra ilk kez indirime girdi. İndirim hem PC hem de PS versiyonları için geçerli. İndirimler yalnızca EA uygulaması ile sağlanıyor. Steam ve Epic Games tarafında indirim olmadığını belirtelim.

 

 

Fifa 23'ü PlayStation'da yüzde 25, PC'de ise yaklaşık yüzde 30 indirimle satın alabilirsiniz

 

Oyunun PC versiyonunda indirim 1 Kasım'a kadar geçerli olacak. FIFA 23 Ultimate Edition versiyonu yüzde 25 indirimle 899 TL’den 675 TL’ye indi. EA Play veya Xbox Game Pass üyeliğiniz varsa yüzde 10 ek indirimle fiyat 607,49 TL’ye iniyor. İndirim sadece EA uygulamasında geçerli.

 

 

EA uygulamasına bugün itibarıyla Sadakat İndirimi dahil oldu. Daha önce FIFA 22’yi satın almış oyuncular bu seçeneğe erişebiliyor. FIFA 23 Loyalty Edition, Standart sürüme göre yüzde 20 indirimle 559,99 TL’ye satılıyor. Eğer EA Play veya Game Pass aboneliğiniz varsa ek olarak yüzde 10 indirim daha yapılıyor ve 503,99 TL’ye iniyor.

 

 

Playstation Store’da ise İndirim 3 Kasım’a Kadar Devam Edecek

 

PlayStation tarafında Cadılar Bayramı indirimleri kapsamında FIFA 23 Ultimate Edition versiyonu yüzde 25 indirimle 1.000 TL yerine 750 TL oldu. Standart versiyonda indirim yapılmadı. Yani Ultimate Edition Paketi 3 Kasım'a kadar, Standart Edition’dan daha ucuz oldu.İndirim 3 Kasım 2022'ye kadar devam edecek.

Fifa 23 için bir sonraki indirim kampanyası, Black Friday döneminde yani Kasım ayının son haftasında yapılacak. Bu sene yine Black Friday döneminde, geçtiğimiz yıllardaki gibi yüzde 40 oranında indirim yapılmasını bekliyoruz.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku