Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
FC 25’in İlk ICON’ları Belli Oldu

fc25 iconları

fc25 ilk iconlar açıklandı

Author : Oyunfor.com
2024-09-04

EA SPORTS FC™ 25 ile birlikte futbol tarihinin büyük isimleri Ultimate Team™’e katılıyor. Bu yeni ICON sınıfında, kadın futbolunun öncülerinden beş isim de yer alıyor.

 

fc25-1

 

Gareth Bale

Gareth Bale, Premier Lig'deki yıldızlığını 2012-13 sezonunda Tottenham formasıyla zirveye taşıdı ve Sezonun Oyuncusu ödülünü kazandı. O yaz Real Madrid’e transferi onu yeni zirvelere taşıdı ve 3 LaLiga, 5 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu dahil tüm büyük kupaları kazandı. Galler milli takımının en çok forma giyen ve en çok gol atan oyuncusu olarak, 2016 UEFA EURO’da takımını 4. sıraya taşıdı ve 2022 FIFA Dünya Kupası’na katılmalarını sağladıktan sonra emekli oldu.

 

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon, üç farklı on yılda İtalyan futbolunun prestijini korudu. Devasa bir yetenek olan Toskana’lı kaleci, ilk olarak Parma ile 1998-99 UEFA Kupası'nı kazandığında adını duyurdu. Yüzyılın başında Juventus’a transferi, onu yeni zirvelere taşıdı; 10 Serie A şampiyonluğu kazandı, bunların 7'si 2011-12 ve 2017-18 arasında arka arkaya geldi. Buffon’un en büyük başarısı, 2006 FIFA Dünya Kupası'nı kazanmasıydı ve bu zafer ona o yılın Ballon d'Or’unda 2. sırayı getirdi.

 

Lotta Schelin

Lotta Schelin, 2008 yazında Olympique Lyonnais’e katıldığında büyük bir risk aldı. Fransız kulüpleri o zamanlar Avrupa’nın elitleri için bir tehdit oluşturmuyordu, ancak OL'nin iddialı projesi Schelin’in bitmek bilmeyen gol arzusu sayesinde onları üç UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ve sekiz sezon boyunca sekiz lig şampiyonluğuna taşıdı. Schelin, İsveç’in tüm zamanların en çok gol atan oyuncusu olarak emekli oldu ve 2011 FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda takımının 3. sırada yer almasına katkıda bulundu.

 

fc25-iconlar-2

 

Marinette Pichon

2002 yılında Marinette Pichon, ABD’deki ilk tam profesyonel kadın ligi olan WUSA’ya katılmak için doğduğu Fransa’dan ayrıldı. Philadelphia Charge ile çıktığı ilk sezonunda şampiyonluk elde edemese de, yerli ve uluslararası yıldızlardan oluşan güçlü bir alanda MVP ödülünü kazandı. Bu momentumunu uluslararası sahaya taşıyarak Fransa’yı 2003 FIFA Kadınlar Dünya Kupası’na ilk kez katılmaya götürdü ve Les Bleues tarihindeki ilk golü atarak tarihe geçti.

 

Lillian Thuram

Lilian Thuram, Fransa’nın 1998 FIFA Dünya Kupası zaferinin destanında en heyecan verici bölümlerden birini yazdı. Hırvatistan’ın yarı finalde 1-0 öne geçmesinin ardından, azimli savunmacı attığı iki golle durumu tersine çevirdi ve finale giden yolu açtı. Turnuvanın en iyi 3. oyuncusu olarak Bronz Top ödülünü kazandı. Thuram’ın parlak kariyerinde Les Bleus ile UEFA EURO 2000 zaferi, Parma ile 1998-99 UEFA Kupası ve Juventus ile 2 Serie A şampiyonluğu da yer alıyor.

 

Julie Foudy

Julie Foudy, sadece 17 yaşında ABD milli takımıyla uluslararası sahneye adım attıktan sonra, futbolu henüz keşfetmekte olan bir ülkenin hayal gücünü yakalayan bir takımda öne çıktı. 1991’deki ilk FIFA Kadınlar Dünya Kupası’ndaki başarılarının ardından, USWNT 1999’da ev sahipliği yaptığı turnuvada dramatik bir şekilde ikinci dünya şampiyonluğunu kazandı. Bu başarı, 90’lı yılların sonunda kadın futbolunun tam profesyonelliğe geçişinin temelini attı.

 

fc25-iconlar-3

 

Aya Miyama

Aya Miyama’nın zorluklar karşısındaki kararlılığı, Japonya’nın 2011 FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda tarih yazmasını sağladı. “Nadeshiko”, finalde iki kez favori ABD karşısında geriye düştü ve Miyama her iki seferde de takımın umutlarını canlı tutarak öne çıktı. İlk olarak normal sürede eşitliği sağladı, ardından uzatmalarda Homare Sawa’ya bir kornerden asist yaparak maçı penaltılara taşıdı ve sonunda zaferi elde ettiler.

 

Nadine Angerer

Nadine Angerer, Turbine Potsdam ile kulüp seviyesinde her şeyi kazandıktan sonra, Almanya’nın 2007 FIFA Kadınlar Dünya Kupası’ndaki kalecisi olarak sahneye çıktı ve harika bir performans sergiledi. Brezilyalı süperstar Marta’ya karşı finalde bir penaltı kurtarışı dahil olmak üzere, turnuvanın hiçbir anında gol yemedi. Almanya ile kazandığı bir başka başarı da, 2013 UEFA Kadınlar EURO şampiyonluğuydu ve bu, onu FIFA Yılın En İyi Oyuncusu seçilen ilk kaleci, erkek ya da kadın, yaptı.

 

fc25-iconlar-3

 

Bu efsanevi oyuncular, hem erkek hem de kadın futbolunun en yüksek mertebelerinde iz bırakmış isimlerdir. FC 25 ile birlikte bu ICON’lar, Ultimate Team™ modunda futbolseverlerle buluşacak ve yeni nesil futbol tutkunlarına ilham kaynağı olacak.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
VAN 128 Hatası ve Oyundan Düşme Sorunları Çözümü Eğer aniden oyundan atıldıysan veya VAN 128 hatasıyla karşılaştıysan, bilgisayarını yeniden başlatmak sorunu çözebilir. Bu yöntem işe yaramazsa, önce C:\windows\vgkbootstatus.dat dosyasını silip ardından bilgisayarını yeniden başlatmayı den.. Devamını Oku