Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Efsanevi oyun League of Legends Şampiyonu Yasuo

LOL RP

League of Legends şampiyonu Yasuo

Author : Oyunfor.com
2019-11-06

League of Legends Yasuo

 

Dünyanın en çok oyuncuya sahip oyunlar arasına girmeyi başaran efsanevi oyun League of Legends, 145 şampiyonunun her biriyle çok beğeniliyor ama sizler için bu yazımızda, oyuncuları tarafından en çok tercih edilen şampiyon Yasuo’nun hikayesini, yeteneklerini ve kostümlerini ele alacağız.

 

Kılıç Ustası Yasuo’nun Hikayesi

 

Muhteşem azmiyle Ionia’lı Yasuo, hasımlarına karşı rüzgarı kullanan güçlü, çevik ve akıllı bir kılıç ustasıdır. Gençliği oldukça zor geçmiştir. Haksız yere ustasını öldürmekle suçlanmış, bu suçlamalara dayanamayıp, masumiyetini kanıtlamak için de köyünden ayrılmıştır. En yakın arkadaşları hatta ağabeyi bile Yasuo’nun peşine düşüp onu ortadan kaldırmaya çalışmıştır. Tüm bunlar karşısında Yasuo kendisini savunmak için ağabeyini öldürmek zorunda kalmıştır. Ustasını öldüren katil gün yüzüne çıksa da Yasuo tüm bu olanlardan dolayı kendini suçlamış ve asla kendini affedememiştir. Şuanda ise günahkar kılıcına rehberlik eden rüzgarın peşinde vatan toprağını korumaktadır.

 

Evet, şampiyonumuzun kendisini tanıdık. Peki, Yasuo’nun yetenekleri neler?

 

Yakın Dövüş Savaşçısının Yetenekleri

 

Oyun içerisinde beş farklı yeteneğe sahip olan Kılıç Ustası Yasuo’nun en az hikayesi gibi güçleri de etkileyici ve düşmanlarına en ağır yenilgiyi yaşatacak kadar güçlü özellikler...

 

Avarenin Yolu

 

Bu yetenek ile Yasuo’nun kritik vuruş ihtimali tam iki katına çıkar. Ek olarak da şampiyonumuz hareket ederken, bir yandan da korumak için etrafında kalkan oluşturur. Bir şampiyondan ya da canavardan hasar aldığında, kalkan devreye girerek Yasuo’yu korur.

 

Çelik Fırtına

 

Bu yetenek sayesinde ise şampiyonumuz ileri fırlayarak bir hat üstündeki bulunan tüm rakiplerine hasar verir. İsabet halinde, birkaç saniyeliğine de olsa yaklaşan hortum etkisi vermektedir. İki yük biriktirdiğinde, Çelik Fırtına’nın yolladığı hortum havaya rakiplerinizi savurur. Çelik fırtına normal saldırı muamelesi görür ve normal saldırıları güçlendiren her şey ile birlikte daha da güçlenir.

 

Rüzgar Duvarı

 

Oluşturduğu duvar sayesinde 4 saniye boyunca rakiplerinden gelmiş olan tüm atışların kendisine hasar vermesini engeller.

 

Atılgan Kılıç

 

Kendini ileri atarak hedef rakiplerinin içinden geçer ve onlara büyü hasarı vermiş olur. Bu yeteneğin her kullanımı, bir sonraki atılışın taban hasarını belli bir miktara kadar artış gösterir.

 

Son Nefes

 

Havadaki bir rakibinin yanında belirir ve ona fiziksel olarak hasar verir. Olduğu bölgede bulunan tüm havadaki rakiplerini havada tutar ve onlara tekrar tekrar vurarak büyük hasara yol açar. Bu yetenek sadece havaya savrulmuş olan rakipler için geçerlidir.

 

 

Yasuo’nun Kostümleri

 

 

Klasik Yasuo, Oyunun bu şampiyon için vermiş olduğu kostümdür.

 

Vahşi Batılı Yasuo, Oyun içerisine 13 Aralık 2013 yılında eklenmiş kostüm 975 LOL RP !

 

Kod Adı Yasuo, 2014 yılında eklenmiş kostüm 1350 LOL RP !

 

Kanlı Yasuo, 2016 yılında eklenmiş kostüm 975 LOL RP !

 

Gecenin Kılıcı Yasuo, 2017 yılında eklenmiş olan bu kostüm 1820 LOL RP !

 

Uzay Serüveni Yasuo, 2018 yılında eklenmiş olan kostüm 1350 LOL RP !

 

Jeton Düşmanı Yasuo, Arcade 2019: ULTRA KOMBO etkinliği dahilinde eklenmiş kostüm 1350 LOL RP !

 

True Damage Yasuo, Geçtiğimiz haftalarda True Damage isimli yeni müzik grubunu duyuran LOL; hiç vakit kaybetmeden bunu kostümlere de taşındı. True Damage Yasuo kostümüne ise 1350 LOL RP ile sahip olabilirsiniz.

 

 

 %15 indirimli LOL RP ürünlerini görmek için buraya tıklayın.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku