Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
EA FC 25 Potansiyelli Genç Oyuncular

EA FC 25 Potansiyelli Genç Oyuncular 

Author : Oyunfor.com
2024-09-26

fc25-talents-yetenekli-genc-oyuncular-kapak

 

EA FC 25 Potansiyelli Genç Oyuncular 

EA Sports FC 25'e iyi bir başlangıç yapmanıza yardımcı olmak için Oyunfor, oyundaki en iyi genç yetenekleri sizlerle buluşturuyor.

 

EA Sports FC 25 çıktı ve çoğunuz doğrudan Kariyer Modu'na dalacaksınız.

 

Futbolda, bir sonraki büyük yeteneği herkesten önce keşfetmek ve onu dünya çapında bir oyuncu haline getirmek oldukça tatmin edici. Daha da önemlisi, FC 25'te başarıya giden yolu açmanıza yardımcı olur. İster bütçesi dar bir küçük takımın başında olun, ister futbolun devlerinden biri olun, yüksek potansiyele sahip genç yetenekler bulmak her zaman öncelikli hedefiniz olmalı.

 

Bu yazıda, Oyunfor, EA Sports FC 25 Kariyer Modu'nda kadronuza katmanız gereken 20 yaş ve altındaki en iyi genç oyuncuları ve potansiyel yıldızları pozisyonlarına göre sıralayarak sizlerle paylaşıyor.

 

Forvetler;

 

fc-25-forvetler

 

Orta Sahalar;

 

fc-25-orta-sahalar

 

Defanslar;

 

fc-25-defanslar

 

Kaleciler;

 

fc-25-kaleciler

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  EA FC 25 Potansiyelli Genç Oyuncular  EA Sports FC 25'e iyi bir başlangıç yapmanıza yardımcı olmak için Oyunfor, oyundaki en iyi genç yetenekleri sizlerle buluşturuyor.   EA Sports FC 25 çıktı ve çoğunuz doğrudan Kariyer Modu'na dalacaksınız.   Futbolda, bir sonraki büyük yeteneğ.. Devamını Oku