Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Diablo'nun yeni oyunu Diablo 4

Diablo 4 duyuruldu

Diablo 4

Author : Oyunfor.com
2019-12-16

Diablo 4

 

Diablo 'un yeni oyunu Diablo 4; merak ediliyor. 2019 Blizzcon'da duyurulmasının ardından, detayları ile merak konusu haline geldi. Blizzard her sene aralıksız düzenlediği Blizzcon etkinliğini 2020 yılında Covid- 19 salgını nedeniyle iptal etti. Diablo 4 ile ilgili yeni haberler ise 2021 yılında oyunu merak edenler için online olarak düzenlenecek olan Blizzcon 2021'de karşınızda olacak. 5 Ocakta gerçekleşecek olan etkinlikte yeni DLC ler oynanış videoları tanıtılması bekleniyor. 

 

Diablo serisinin yeni oyunu Diablo 4'de şuan için oynanabilir olarak 3 sınıf var. Bunlar; Barbar, Druid, Büyücü. Uzun bir fragman eşliğinde oyunu duyuran Blizzard, serinin eski oyunlarındaki gibi karanlık bir atmosferi barındıracağını da belirtti. Blizzard, Diablo 4’ü şu şekilde açıklıyor: “Diablo 4, Diablo 3’teki olaylardan yıllar sonra, milyonlar katledildikten sonra geçiyor. Güç boşluğunda, efsanevi bir isim yeniden ortaya çıkıyor.”

 

Diablo 4 Gold satın almak için: https://www.oyunfor.com/diablo-4/diablo-4-eu-gold

 

Oyunfor

 

Diablo 4 ile serisin köklerine dönüş yapılıyor. Efsanevi canavarlar, büyük çaplı çatışmalar, değerli ganimetler için sürekli oynanabilirlik ve destansı maceralar vaat ediyor. Oyunda ister tek başınıza isterseniz de grup halinde oynayabileceksiniz. Bir çok zorluğu tek başınıza aşmak ya da arkadaşlarınız ile birlikte görevleri tamamlayabileceksiniz. Hatta birbiriniz ile de savaşabileceksiniz.Oyun Çapraz Platform desteğine sahip olacak. Bu da demek oluyor ki PC , Xbox ve PS4 oyuncuları aynı serverde online olarak oynayabilecekler. En çok beklenilen mod ise PVP, bir çok oyuncu merakla bu modun nasıl olacağını öğrenmek istiyor.

 

Blizzard, henüz çıkış tarihi için bir açıklama yapmamasına rağmen, bir çok oyuncu oyunun 2022-2023 yılları arasında çıkacağını önceki oyunların çıkışlarını baz alarak söylüyor.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku