Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Çukur Heyecanı Zula'ya Taşındı!

Çukur Heyecanı Zula'da

Çukur haritası

Author : Oyunfor.com
2019-10-15

Zula Çukur

 

Çukur evimiz, Zula tutkumuz!

 

Türkiye’de son zamanlarda tutku haline gelen hayranlarının yeni bölümlerini merakla ve heyecanla beklediği Çukur dizisi artık ünlü FPS Oyunu Zula’ya taşındı.

Bir tarafta Türkiye’de MadByte Games tarafından geliştirilen çok geniş oyuncu kitlesine sahip Zula, diğer tarafta da Türkiye’de çekilen Ay Yapım ve Ingame Group ortak yapımı olan ve bir çok farklı ülkede izleyici kitlesinin her hafta heyecanla ekranların başına kilitlendiği Çukur! Bu iki şahane yapı birleşti ve karakterlerin eklenmesi ile ortaya nasıl bir şey çıkacağı merakla bekleniyor...

Kimlerin mahallesinde? Gün geldi Yamaç ile maceraya atıldık, gün geldi Aliço ile delirdik, aşık olduk, duygulandık. İşte şimdi içinizdeki Koçovalı’yı dışarı çıkarma sırası sizde. Dağıtıcısının Lokum Games olduğu ve Türkiye’de geliştirilen Zula bu sezonda siz oyuncularına Koçovalı olma fırsatı sunup Çukur Mahallesi’ni oyuna taşıyor. Hayranlarının ve oyuncularının merakla beklediği yeni sezonda sizleri bir Yamaç, Salih veya Cumali olma fırsatı sunuyor.

Zula, daha önceki güncellemelerinde en çok ilgiyi yapmış olduğu Osmanlı desenli silahlar ve kılıçlar ile görmüştü. Detaylandırırak oyuna yerleştirilen bu silahlar oyun içerisinde 6. kill seviyesine ulaştığınızda fonda Mehter Marşı çalıyor ve heyecanınızı arttırıyordu. Oyun içerisinde dünyadan ve Türkiye’den pek çok haritası olan Zula bu sefer daha önce hiçbir oyunun yapmadığı şeyi yaparak bir mahalleyi komple oyuna taşıdı.

Bir Ölüm Maçı Haritası olarak tasarlanan Çukur haritası, dizinin geçtiği bu mahallenin tüm atmosferini olduğu gibi yaşatıyor. Duvarda yer alan sprey boyalar, evler, sokaklar adeta dizideki herşey karşınıza çıkıyor. Haritayla birlikte gelen özellik olarak çatıdan çatıya atlayarak savaşma şansınızın olmasıdır. Zula Altın’larınızı şimdiden biriktirirseniz iyi olacak!

 

Kasım’da Cumali ve Azer geliyor!

Zula’ya tek gelen sadece Bir Ölüm Maçı Haritası değil, oyun içerisinde tarzınızı yansıtabileceğiniz sprey boyalar, keskin nişancı silahları, yeni skinler ve kasım ayı itibariyle dizinin sevilen oyuncuları Cumali Koçovalı ve Azer Kurtuluş da sizin karşınızda olacak!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku