Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Counter-Strike 2 (CS2) FPS Sorunu İçin Çözüm Önerileri

CS2 FPS Sorunu ve Çözümleri

CS2 FPS Droplar İçin Öneriler

Author : Oyunfor.com
2023-09-02

cs2-fps-drop

CS2 FPS Sorunu ve Çözümleri

 

CS2, yılın en çok beklenen oyunlarından biri olarak çıkış yaptı. Counter-Strike geleneğini sürdüren CS2, güncellenmiş bir motor, geliştirilmiş kayıt sistemi ve daha iyi grafikeler gibi özelliklere sahip.

 

İlk açıklama 22 Mart'ta yapıldığında, Valve sınırlı erişimle kapalı beta sürümü yayınladı. Ancak artık oyun herkesin erişimine açılmış durumda.

 

Her AAA oyun gibi, CS2 de herkes tarafından erişilebilir hale geldiğinde bazı sorunlarla karşılaştı. Yükseltilen motor nedeniyle sistem gereksinimleri artmış durumda. Daha düşük özelliklere sahip bilgisayarları kullanan çok sayıda CSGO oyuncusu, geliştirilmiş görsel efektler, dumanlar ve molotoflarla ilgili FPS droplar alıyor.

 

Bu yazıda, CS2'deki FPS düşmesi ve lag sorununu çözmek için bazı ipuçları paylaşacağız. Bunlar, Valve’ın güncelleme yayınlayana kadar işinize yarayabilecek birkaç bilgi olacak. Elbette sorunun temel çözümü yeni güncellemeler ile olacak.

 

CS2 FPS Droplar İçin Öneriler

 

Öncelikle tüm driverların güncel olmasına dikkat edin. Bu genellikle oyuncuların gözden kaçırdığı ilk adım oluyor. Driverlar güncelse bunları deneyin;

 

- NVIDIA Ayarlarında Düşük Gecikmeyi etkinleştirin.

- Tam Ekran Optimizasyonunu devre dışı bırakın.

 

CS2 Grafik Ayarlarını Değiştirin:

 

Not: FSR Ayarlarını deneyerek sizin için en iyi ve hızlı sonucu elde edebilirsiniz.

 

Grafik ayarlarını değiştirmek, oyunlardaki FPS sorunlarını çözmenin en basit yoludur. Oyun henüz tam anlamıyla optimize edilmediği için bir çok bilgisayarda bazı sorunlar gerçekleşebilir.

Başlangıç ​​olarak, oyun ayarlarınızı düşük seviyelere çekin ve gölgeler gibi sistemi daha çok yoran özellikleri düşük tutmaya çalışın. Özellikle Keskinliği yumuşatma modu (MSAA) ayarını devre dışı bırakın ve Nvidia Reflex Düşük Gecikme modunu açık ve kapalı olarak iki farklı şekilde test edin.

 

Keskiniliği Yumuşatma Modu: Devre Dışı

Nvidia Reflex Düşük Gecikme: Etkin/Devre Dışı ( Grafik ayarları düşük şekilde Nvidia düşük gecikme modunu etkin ve devre dışı olarak iki farklı şekilde test edin).

 

cs2-lag

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku