Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
CS 2 Atölye Haritaları Nasıl Açılır?

CS 2 Atölye Haritaları 

CS 2 Atölye Haritaları Nasıl Açılır?

Author : Oyunfor.com
2023-09-30

cs2-atolye-haritalari

CS 2 Atölye Haritaları 

 

Öncelikle CS:GO atölye haritalarının CS2'de çalışmayacağını bilmelisiniz. Counter-Strike 2, CS:GO'dan daha yüksek bir yükseltme olan Source 2 motorunda çalışır. Bu nedenle önceki oyunda yer alan hiçbir atölye haritası yeni oyuna getirilemez.

 

CS 2 Atölye Haritaları Nasıl Açılır?

CS:GO'nun ikinci oyunu olan CS2, Ekim 2023 itibariyle çıkışını gerçekleştirdi. Ancak, bu yeni oyunda CS:GO'da bulunan atölye haritaları (workshop maps) yer almıyor. CS2’de Source 2 motoru kullanıldığı için CS:GO'daki özel atölye haritaları CS 2'de kullanılamamaktadır. Fakat bazı geliştiriciler, eski haritaları yeni motora taşımaları için rehberler ve kaynaklar yayınladı. Bu sayede, CS:GO'daki atölye haritalarının yakında Counter-Strike 2 topluluk platformunda görünmesini bekliyoruz.

 

Ancak, CS2'de özel atölye haritalarını oynamak için bir yol bulunmaktadır. Özel atölye haritalarını CS2'de oynamak için bu adımları takip edebilirsiniz:

 

1- İlk olarak, oynamak istediğiniz haritayı indirin ve aşağıdaki dizinde bulunan CS2 harita klasörüne yapıştırın: "Steam\steamapps\common\Counter-Strike 2\game\cs2\maps".

2- Şimdi oyunu başlatın ve klavyenizdeki "~" tuşuna basarak konsol komutunu açın. Eğer açılmazsa, ayarlarda "Oyun" sekmesine gidin ve bu özelliği etkinleştirin (Nasıl etkinleştirileceğini bilmiyorsanız buraya tıklayarak Cs 2 de konsol açma anlatımına gidin).

3- Konsol komutu açıldığında, aşağıdaki komutu girin: "map %harita_adı%" (harita_adı önceki adımlarda klasöre yapıştırdığınız haritanın adı olacaktır).

4- Bu komutları takip edin ve özel atölye haritası kendiliğinden yüklenecektir.

 

Umarız bu yazı, CS2'de özel atölye haritalarını oynamak isteyen oyuncular için faydalı olmuştur. Yakında daha fazla güncelleme ve içerikle birlikte CS2 deneyiminin daha da gelişeceğini umuyoruz. İyi oyunlar!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku