Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Call of Duty Modern Warfare 3 Xbox Game Pass'e Geldi

Call of Duty Modern Warfare 3 Xbox Game Pass'e Geldi

Xbox Game Pass Call of Duty Modern Warfare 3 Cross-Gen Paketi

Author : Oyunfor.com
2024-07-29

cod-mw-3-oyunfor

 

Call of Duty Modern Warfare 3 Xbox Game Pass'e Geldi!

Call of Duty: Modern Warfare III, Xbox Wire tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte, Xbox Game Pass'e eklenen ilk Call of Duty oyunu ünvanını almış oldu.

 

Xbox Game Pass Call of Duty Modern Warfare 3 Cross-Gen Paketi

Xbox Game Pass'e eklenen Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Cross-Gen paketi içerisinde oyunun Xbox One ve Xbox Series X|S sürümleri bulunuyor. Xbox sahipleri artık PC Game Pass ve Game Pass Ultimate planları üzerinden Call of Duty: Modern Warfare 3'ü edinebilirler.

 

Call of Duty: Black Ops 6'yı bekleyenler ise 25 ekim 2024 tarihinde çıktığı gün Xbox Game Pass ile Call of Duty: Black Ops 6'yı oynayabilecekler.

 

Şimdiden iyi eğlenceler dileriz!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  QuakeCon 2024 İndirimi Steam'de Başladı! Bethesda'nın sunduğu yılın önemli oyun indirimlerinden biri olan QuakeCon 2024 İndirimi, Steam'de başladı ve 21 Ağustos'a kadar devam edecek!   Steam QuakeCon 2024'te Hangi Oyunlar İndirimde? QuakeCon 2024 İndiriminde, oyuncular tarafından.. Devamını Oku