Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Call Of Duty Mobile'ı istediğin yerden oyna!

Call Of Duty Mobile

COD Mobile ı istediğin yerden oyna

Author : Oyunfor.com
2019-10-01

Call of Duty Mobile

 

Call Of Duty Mobile her yerde!

 

Activision tarafından yayınlanan Call Of Duty'ın ilk oyunu 2003' te çıktı. Kendi kategorisinde birçok fan kitlesine sahip olan Call of Duty, ard arda çıkarttığı başarılı serilerle de yıllar içerisinde kendisine çok sadık bir kitleyi yarattı. Uzun yıllardır her platformda yerini almasının yanında şimdi bunu IOS ve Android'e de taşıyarak, istediğimiz yerden oynama seçeneği ile hepimizi oldukça sevindirdi. Üstelik ücretsiz erişim ile! Sizler de Call of Duty Mobile’ı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve bu aksiyonda zaman kaybetmeden yerinizi alabilirsiniz.

 

Call of Duty Mobile’ı ister telefonda ister bilgisayarında oyna!

 

Call Of Duty tutkunları için güzel olan bir diğer haber ise Activision ve Gameloop işbirliği ile emülatörler aracılığıyla da oynanabilecek olması!

Call Of Duty Mobile'ın klavye ve mouse ile oynanması; birçok mobile oyun arasındaki en ayırt edici fark! İster telefondan, isterseniz de bilgisayarınızdan oynayabileceğiniz bu özellik ile seçim size kalmış!

Oyun ilk olarak mayıs ayında Android ve IOS oyuncuları için kapalı beta olarak çıkmıştı. Bu beta sürümde oyuncular hem oyunu keşfedip hem de beş çok oyunculu modu deneme fırsatına erişmişlerdi. Yayınlanmasının ardından bir çok mod eklenirken bazıları da kaldırıldı.

 

COD Mobile Battle Pass

 

COD Mobile versiyonunda Battle Pass ve sezon ödülleri yer alıyor, onun dışında oyuncular, kendilerini her seviyede öğelerle ödüllendiren ücretsiz ve Premium içerik akışına erişebilecek. Premium öğeleri (skin) vb ücretsiz katmanlardan daha fazla ganimet sunarken; bu premium seviyelere (Battle Pass) bir katkı sağlayıp, oyun içi para biri olan COD Points (CP) puanlarını da ödül olarak dahil edilmesini sağlayacak. Battle Royale Modu'nda ise standart olan özellikler ile oyuna başlayıp, yerden silah toplayacak ve farklı bir durum olan bazı bölgelerdeki zombilerle savaşmanız gerekecek.

 

 Call Of Duty Mobile

 

 

Oyun içerisinde diğer COD oyunlardan aşina olduğumuz bir çok karakter de var.

Alex Mason- COD Black Ops

David “Section” Mason- COD Black Ops II

Thomas A. Merric -COD Ghosts

Simon “Ghost” Riley- COD Modern Warfare 2

 

Diğer battle royale oyunlarında olduğu COD Mobile'da da 100 kişilik maçlar var. Oyunda 5 farklı harita ve 6 farklı oyun modu bulunuyor. Bu modları ister tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla katılabilirsiniz. Birçok modun da ekleneceğini, eski modların ise zaman zaman değişeceğinin de haberini vermek isteriz.

 

Call Of Duty Mobile Cod Points almak için tıklayın.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  League of Legends Yeni Şampiyonu Aurora ve Yetenekleri Riot Games Gelişrici Ekibi tarafından duyurulan bilgiye göre, 6 yıl önce bir fikir olarak başlayan Aurora, artık bir LoL şampiyonu.    Aurora'nın bir şampiyon olarak League of Legends'e dahil olmasını ve bu süreçte diğer şampiy.. Devamını Oku